Üksikemade saladused, mida nad tahavad jagada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Lapse üksinda kasvatamine on hirmutav ja raske, aga emad ei anna mitte kunagi alla. Siin on mõned saladused, mida nad tahaksid kõigiga jagada.

Panime kirja mõned asjad, mida üksikemad tahavad, et inimesed mõistaksid. Mõtteid vahendas Babble.

  1. Nad ei igatse oma eksi. Ükskõik, kas nad olid abielus või oli see kümne minuti seiklus, kui nad ei ole enam suhtes, siis nad ei igatse oma eksmeest taga.

  2. Nad ei käi lapsetoetuse rahade eest maniküüris. See raha läheb lapse peale.

  3. Internetis deitimine ei ole nende jaoks. Üksikemadele meeldiks rohkem, kui mõni hea sõber tutvusaks neile oma toredat tuttavat.

  4. Neile meeldib veeta aega üksinda. Lapse kõrvalt on väga raske leida aega iseendale, aga kui see võimalus tekib, siis nad naudivad seda.

  5. Nad räägivad oma lapse isast hästi. Isegi, kui isa on nüüd minema läinud ja naise üksi jätnud, siis ema räägib oma lapsele isast häid asju mitte halbu.

  6. Nad on juba leidnud oma õnne. See ei tähenda, et mees ei võiks nende ellu veel rohkem rõõmu tuua, aga nad ei vaja kaaslast, et olla õnnelikud.

  7. Mõnikord on nad nukrad, siis nad vaatavad oma lapse silmadesse ja mõistavad, et tegelikult on neil vedanud.

  8. Üksikemadest rääkivad sarjad ja telesaated on nõmedad, aga nad vaatavad neid ikkagi.

  9. Nad vajavad abi. Kui sa pakud neile lapsehoidmisel abi on nad äärmiselt tänulikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles