Kuidas tõlgendada unenägusid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil on armastuse ja vihkamise suhe asjadega, mida me ei mõista. Näiteks unenäod võivad meid vahel täiesti endast välja ajada, sest me ei saa aru, mida need tähendavad. 

Astroloog ja meedium Ally Mead teab hästi, kuidas on unenäod seotud meie igapäevaeluga. Mead selgitas, et unenäod sünnivad tänu sellele, et alateadvus suhtleb ajuga. Vahel võib juhtuda, et unenägu on sootuks raske meenutada, aga kui unenägu tuleb meelde, siis Meadi sõnul üritab aju sellega mingile teemale tähelepanu tõmmata, kirjutab Brit.co.

«Unenäod on väga isiklikud, täpselt nagu alateadvuski,» sõnas Mead. Kuigi unenäod võivad vahel olla üpris hullumeelsed, sõnas Mead, et enamasti on tema klientide unenäod sarnased: paljudes unenägudes on sümboleid nagu maja, auto, loomad, endised/praegused/tulevased kallimad. Kuna armastus mängib unenägudes tihtipeale väga olulist rolli, siis on mõistetav, miks me tahame unenägusid mõista ja tõlgendada, kuidas on need seotud suhetega.

Ally Mead tõi välja kolm moodust, kuidas võiks proovida oma unenägusid tõlgendada.

1. Unenäo tähendus pole sugugi ilmselge

Tihtipeale on nii, et kui naine näeb oma endist kallimat unes, siis ta arvab, et ta alateadlikult tahab seda meest tagasi. Vahel võib see nii olla, kuid Meadi sõnul viitavad need unenäod pigem sellele, et on aeg seda suhet meenutada ja mõelda, mida see sulle elu kohta õpetas.

2. Küsi kellegi teise arvamust

Sina ise ei pruugi sugugi olla parim inimene oma unenägusid tõlgendama, sest sa võid tõlgendada neid nii, kuidas sulle endale meeldib. Selleks, et tõeliselt mõista, mida unenäod üritavad sulle öelda, räägi neist kellegi teisega ja küsi tema arvamust.

3. Analüüsi oma unenägusid

Unenägudes esinevad sümboleid on tore tõlgendada, aga neist pole mingit kasu, kui sa oma uusi teadmisi ära ei kasuta. Mead sõnas, et unenägusid tasuks analüüsida ja neist tasuks õppida, mitte lihtsalt lugeda korra, mida üks või teine unenägu sümboliseerib ja seejärel loetu unustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles