Miks sa ei peaks igatsema vallaliseelu? (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Väga tore on olla vallaline seni, kuni avastad end suhtes ja saad aru, et kõik üheöösuhted ja nõmedad flirdid on nüüdseks seljataha jäänud. Kõige parem on viimane punkt, õnneks on vallalise ajad nüüd möödas.

Suhtes olemisel on palju eeliseid, kas või see, et sa ei pea enam lootusetult nõmedate tüüpidega väljas käima selleks, et mõni normaalne kutt sõelale jääks. Cosmopolitani abiga panime kirja need asjad, mida me üldse vallaliseelus taga ei igatse.

  1. Muretsemine sellepärast, kas ja millal ta su sõnumile vastab. Tohutu aja kulu, selle asemel võiks midagi muud teha.

  2. Üksi oma restorani arve eest tasumine. Kaaslasega saab ju enamasti arve pooleks teha. Olgem ausad, koos on palju odavam elada.

  3. Halb seks. Nii palju halba seksi ja nii vähe orgasme.

  4. Üksi pulmades käimine. Tasuta toit, hea muusika ja suur tantsuplats – seda on palju lahedam koos kaaslasega nautida.

  5. Kui keegi tühistab või jätab kohtingule tulemata. Kuidas ta julges? Ta ei olnud isegi nii ilus.

  6. Teadmatus. Sa oled kutiga juba mõnda aega suhelnud ja järsku ta kaob. Sa ei tea, kus ja millal sa temast üldse kuuled.

  7. Inimesed, kes on suhtes, kinnitavad sulle kogu aeg, et sa leiad kunagi selle õige. Sulle öeldakse tihti, et sa oled ju nii ilus ja tore, et leiad kindlasti varsti kaaslase. See tekitab tunde nagu see oleks ainuke eesmärk elus ja sa ei saa praegu oma ülesandega väga hästi hakkama.

  8. Sul ei ole mitte kellegagi õhtuti süüa tellida, kui sul tekib näiteks ootamatu rämpstoiduisu.

  9. Deitimine kohutavate kuttidega, kellest jääb mulje, et ühiskonnas on järel ainult idioodid. Suhtes olek on suurepärane vabandus, et vältida ükskõik millist kontakti nõmedate meestega.

  10. Ei igatse seda tunnet, et sul ei ole peol mitte kellegagi rääkida. Nüüd on sul alati pluss üks.

  11. Ema küsib iga nädal, kas sa oled juba mõne sobiva mehega kohtunud. Emad ei mõista, kui raske on mõistlikku meest leida, see ei käi üleöö.

  12. Seltskonnas viies ratas olemine. Kõige hullem on see, et kõik su sõbrad, kes on suhtes, arvavad, et nad on see äge paar, kellega on täiega lahe koos aega veeta. Nad ei ole. Olles ise ka suhtes, siis saab minna näiteks koos välja neljakesi, aga mitte nii, et kaks inimestest on paaris ja sina oled see viies ratas.

  13. Üksi magamine. Tegelikult on lihtsalt nii tore, kui saab voodis kellegagi kaisutada, see on üks mõnusamaid asju maailmas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles