Stilist õpetab, kuidas teha Kate Middletoni lemmiksoengut

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton
Kate Middleton Foto: TIMMS/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Cambridge’i hertsoginna Kate Middletoni kaunid juuksed on saanud juba aastaid fännidelt palju kiita. Kes soovib, võib tema viimistletud föönisoengut ise järele proovida. 

Middletoni isiklik stilist Richard Ward paljastab ajakirja People vahendusel, mida tuleb selleks teha.

  1. Esiteks kammi oma värskelt pestud juuksed hoolikalt läbi antibakteriaalse ja antistaatilise Tangle Angel harjaga.
  2. Pärast seda, kui pusad on lahti harutatud, pihusta juustesse volüümi ja mahulisust  lisavat toodet. «Ära lase seda korraga pähe, vaid väikeste salkude haaval,» soovitab stilist, kelle sõnul on juuksejuurte tõstmine kogu soengu alus.
  3. Kasuta kindlasti fööni otsikut, sest see eemaldab juustelt kahususe.
  4. Föönitama hakka siis, kui juuksed on umbes 75-80 protsenti märjad. «See tähendab, et 20 protsenti niiskusest tuleb enne alustamist juustest välja saada,» ütleb stilist ja seletab, et selleks tuleb seadistada föön kõige väiksema võimsuse juurde ja liikuda sellega õrnalt juurtest otsteni. Fööniga ei tohiks kuivatades liialt vehkida.
  5. Kasuta kindlasti ehtsate harjastega juukseharja, mis sunnib kutiikulid sulguma ja paneb juuksed nii-öelda pinge alla.
  6. «Selle soengu saavutamiseks on kindlasti vaja juukserulle,» ütleb Ward. Ja kui arvad, et oled juuste kinnitamisel liiga agressiivne, siis tegelikult seda ohtu ei ole. Juuksed peavadki olema rulli ümber väga tihkelt kinni.
  7. Rulle eemaldades keera juuksed sõrme ümber ja pihusta juustele juukselakki. 
  8. Soengu viimistlemiseks lase juuksepiir korra veel fööniga üle, kasutades selleks taas kõige väiksemat võimsust. Ole juuksehooldustoodetega ettevaatlik, et sa ei kasutaks neid liiga palju.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles