Endist iluduskuningannat süüdistatakse lapse väärkohtlemises

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Pärast seda, kui ema oli last rinnapiimaga toitnud, muutus beebi loiuks ja vanemad otsustasid kiiresti haiglasse pöörduda. Selgus, et lapse ema oli õhtu enne kokaiini tarbinud ja selle rinnapiimaga lapsele edasi andnud.

Endist iluduskuningannat ja televisiooni reporterit Krystin Sorich Lisaiust süüdistatakse lapse väärkohtlemises pärast seda, kui ta oli oma 4-kuust beebit rinnapiimaga toitnud, kuigi oli õhtu enne seda kokaiini tarvitanud.

26-aastane naine oli väidetavalt teinud magamistoa kummutil triibu kokaiini, pärast seda, kui nad olid abikaasaga lapse magama pannud. Kui ta järgmisel hommikul beebile rinda andis, muutus laps loiuks ja vanemad otsustasid haiglasse kiirustada.

Haigla personal tahtis vanematelt vereproovi võtta, millest mõlemad keeldusid ja otsustasid sellepeale pöörduda teise haiglasse. Olenemata sellest, et vereproovi nad ei andnudki, saadi hiljem lapse uriiniproovist teada, et beebi kehas oli kokaiini jälgi.

Selle peale algatati uurimine ja pärast esialgset süü eitamist, tunnistas Krystin üles, et ta ei arvanud, et 12 tundi pärast narkootikumi tarvitamist võiks see lapsele ohtlik olla. Politsei leidis abielupaari kodust 1,58 grammi kokaiini ning neid süüdistatakse lapse väärkohtlemises ja narkootikumide omamises. Vanemad pole ennast juhtunus süüdi tunnistanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles