Kolm üllatavat viisi, kuidas kasutada deodoranti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tuleb välja, et deodoranti saab kasutada mujalgi kui ainult kaenla all.

PureWow jagas meile kolm lahedat nippi, kuidas kasutada deodoranti, et reied ei hõõrduks, nägu ei läigiks ja uutest kingadest ei tekiks jalgadele villid.

Kasuta deodoranti selleks, et nägu ei läigiks

Määri näppudega natuke deodoranti oma põsesarnadele, ninale ja laubala- need kohad kipuvad kõige tihedamini rasuseks ja läikivaks minema. Deodorant toimib näol samal põhjusel nagu kaenla all, kuivatades higised kohad. Looduslikes deodorantides on lisaks mineraalsoolad, mis aitavad näiteks akne puhul.

Kasuta deodoranti, et vähendada reite hõõrdumist

Selle triki õpetas meile Amy Schumer. Järgmine kord, kui kahtled, kas kanda kuumal suvepäeval pliiatsseelikut, siis proovi seda nippi. Vaata videot Amy Instagramist.

 

No chafe #nothighgapnoproblem

A video posted by @amyschumer on

Kasuta deodoranti, et hoiduda villidest

Hõõru deodoranti kanna tagaosale või sinna piirkonda jalal, kuhu sul tavaliselt kipuvad villid tekkima. Lisaks sellele, et su jalad lõhnavad nüüd kenasti, takistab see uute kingade hõõrumist. Peab proovima!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles