Nädalahoroskoop 2.-8. juuli 2016

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes võiks sugulastele külla sõita ja kelle jaoks on soodne aeg rahaasjade ajamiseks? Vastused neile küsimustele leiad värskest horoskoobist.

Jäär

21. märts – 19. aprill

Optimism ja tegusus saadab sind nii kodus kui ka tööl. Vaevalt sa küll väga keerulisi või tüütuid ülesandeid ette võtad, teed meelsamini seda, mis on vaheldusrikas ja pakub rõõmu. Kui oled sel nädalal puhkusel, naudi suvemõnusid koos perega, külasta ka kaugemaid sugulasi.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Infokanalid on avatud – kui nüüd silmad ja kõrvad lahti hoiad, jõuab sinuni teavet huvitavatest võimalustest. Hea aeg enesetäiendamise plaane teha. Kui tahad sügisel õppima asuda, tegutse nüüd kiirelt ja otsustavalt. Soojenema võivad hakata suhted, mis vahepeal lootusetult jahedad olid.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Algamas on raha- ja äriasjade ajamiseks võimalusi pakkuv nädal. Mõte liigub kiirelt, oled paindlik ja suudad kohaneda muutuvate oludega, võttes neist maksimumi. Kui veidigi pingutad, suudad nüüd taas käsile võtta need igavad tööülesanded, millest vahepeal kõrvale hiilisid.

Vähk

22. juuni – 22. juuli 

Aktiivne, võimalusi pakkuv aeg. Nädalavahetusel võiksid puhata ja elu nautida, pärast esmaspäevast kuuloomist aga tasub rohkem pingutada, uusi asju alustada. Mõistus töötab kiirelt, mälu on hea,  eriti hästi sujub õppimine. Nädal sobib suurepäraselt ka reisimiseks, uute kogemuste ammutamiseks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ära üritagi minevikku unustada, olnut maha salata. Sellest, mis on toimunud varem, tuleb järeldused teha. Valusad kogemused võivad olla kõige õpetlikumad. Praegu võib varem toimunu meenutamine sind paljugi aidata rahaasjade juures. Ka võid saada abi inimestelt, keda tunned lapsest saati.

Neitsi

23. august – 22. september

Veenuse ja Jupiteri sektiili mõjul on sul lihtne elust rõõmu leida, end õnnelikuna tunda. Aeg sobib aktiivseks puhkuseks ja pidutsemiseks, sõpradega suhtlemiseks ja uute tutvuste loomiseks. Pikkade põnevate jutuajamiste käigus võid saada vastuse ühele sind ammu vaevanud küsimusele.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Rahaprobleemid peaks nüüd tasapisi lahenema hakkama. Tunned, et oled võimeline seisakust üle saama. Uuel töönädalal võib tekkida põnevaid võimalusi karjääri vallas. Kui sul on plaanis sel nädalal puhata, hoia siiski silm peal ka töövaldkonnas toimuval – sinu hetk võib saabuda just nüüd!

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Marsi direktiivne liikumine tõstab su energiataset. Suureneb soov tegutseda, ka tahad rohkem suhelda ja ringi liikuda. Näed, et sa ei pea teiste nõudmistest sõltuma, vaid saad oma elu ohjad kindlamalt enda kätte haarata. Kui oled end vahepeal veidike käest lasknud, on aeg taas aktiivselt spordiga tegelema hakata. 

Ambur

22. november – 21. detsember

Pole tarvis palavikuliselt tegutseda. Kui sul on soov pidevalt rabeleda, siis suure tõenäosusega teed seda selleks, et enese eest põgeneda, oma probleeme eirata. Targem oleks seisatada ning endasse vaadata – mis on see, mis takistab sind elu täiel rinnal nautimast? Probleemi seljatamine võib olla üsna lihtne.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ehkki enesearendamine ja enda soovidest lähtumine on praegu  sulle väga tähtis, tuleb nüüd rohkem tähelepanu pöörata ka teistele inimestele. Kuuloomine annab sulle võimalusi teha uus start isiklike suhete vallas. Samuti tasub üles otsida sõbrad, kellest oled vahepeal kaugenenud.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on käed-jalad tööd täis. Tunned rõõmu sellest, kui saad midagi päriselt ära teha, ka väiksed edusammud annavad innustust edasiseks tegutsemiseks. Võib tekkida olukordi, kus teiste pilgud on sinule pööratud, sind imetletakse ja tunnustatakse sinu teadmiste või siis töiste saavutuste tõttu. 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Pigem puhkamiseks kui töömurdmiseks sobiv nädal. Naudid täiel rinnal hobidega tegelemist, oled väga seltskondlik. Ilmselt kütab sind tagant seikluslust ja uudishimu, sõlmid tutvusi huvitavate inimestega. Söandad läheneda ka väga põnevatele, lausa ekstravagantsetele isikutele.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles