Kaheksa märki, et su parim sõber võib olla see õige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Su parim sõber tunneb sind kõige paremini ja te teete kõike koos. Võib olla olete isegi kogemata suudelnud. Panime kirja mõned märgid, mis näitavad, et võib olla peakisite proovima deitimist.

Cosmopolitani abiga panime kirja kaheksa märki, mis näitavad, et äkki sa peaksid oma parima sõbraga kohtama minema. Te tunnete üksteist läbi ja lõhki, teie vanemad teavad teid ja niikuinii veedata enamus aega koos. Äkki on tema see õige?

  1. Te olete varem suudelnud. Oli kord hetk, kus te olite natukene joogised, vaatasite üksteisele silma ja suudlesite kogemata ennastunustavalt. Võib olla on seda juhtunud korduvalt. See on märk, et te võiksite tegelikult deitida.

  2. Te olete niikuinii üksteise esimene valik, kui peab kuhugi minema. Kinos on uus film või linnas avati värske restoran. Kelle sa kaasa võtad? Teil on ühised huvid ja hobid ning te käite kogu aeg koos ringi.

  3. Te tunnete üksteise perekondasid. Su vanemad juba teavad su parimat sõpra ja on ta perekonda aktsepteerinud, seetõttu jääb ära piinlik esimene kohtumine.

  4. Sa oled mõelnud temaga kohtamisele ja tema sinuga, aga see pole kunagi juhtunud. Oli aeg, kui sa olid temast väga huvitatud, aga talle meeldis keegi teine. Natukese aja pärast oli vastupidi. Vahepeal lihtsalt aeg ei klappinud, aga nüüd?

  5. Su suhted on kannatanud sellepärast, kui lähedane sa oma parima sõbraga oled. See ütleb nii mõndagi, kui sa oled suhtest loobunud oma parima sõbra nimel. Võib olla ei ole sa veel oma õiget kaaslast kohanud, aga võib olla on ta kogu aeg sinu kõrval olnud.

  6. Ta tunneb sind kõige paremini. Ta teab, kuidas su tuju paremaks teha, kui sa oled kurb ja sa saad talle alati vajadusel helistada.

  7. Sul ei ole tekkinud tõsist soovi omale partner leida, sest su parim sõber täidab juba mingil määral seda rolli. See tundub tore, aga ei ole tegelikult väga tervislik. See tähendab, et sa peaksid tegelikult, kas sada protsenti talle pühenduma või hoidma natukene suuremat distantsi, et su ellu saaks tulla keegi uus.

  8. Sa ei ole mitte kunagi oma parimat sõpra üritanud paari panna mõne oma sõbrannaga. Sa muutud isegi natukene kadedaks, kui ta veedab kellegi teisega palju aega. Sul on tunne, et kõik, kes talle meeldivad, ei ole päris õiged kandidaadid tema jaoks. Ilmselt jääb teil üle ainult omavahel deitimist proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles