Burgerilõhn meelitab randa ka kehva ilmaga

Katriin Tralla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannaidüll grillburgeri, krõbekartulite ja smuutiga.
Rannaidüll grillburgeri, krõbekartulite ja smuutiga. Foto: Katriin Tralla

Andineeme randa Kuusalu ligidal ükski viit ei osuta – kes teavad, need teavad, teised võivad sinna kogemata sattuda. Randa viib kitsas tee läbi männimetsa, liiv on puhas ja pehme ning merevaated imeilusad. Kuid mis peamine – rannas on Putka, kus saab ka suurepäraseid burgereid.

Kohalikud teavad, et Putka on Andineeme rannas püsti juba 1990ndate algusest, kuid varem pakuti seal külmutusest võetud burgereid, mille kaste nirises paberi vahelt välja ja maitse polnud suurem asi. Nüüd on aga Putka läbinud uuenduskuuri ning kliente jagub ka erilise reklaamita.

Putka juhataja-peakokk-kelner-DJ Roman Neso Laupmaa räägib, et avamispäeval kallas küll vihma, kuid Putka-esise veranda katuse alla mahtusid istuma kõik külalised ja burgerimaterjal sai poole päevaga otsa. Eriti õnnelikud on Kuusalu inimesed, kellel enne polnud kuskilt lähedalt midagi head hamba alla saada. Meie jutuajamise katkestabki kohalik härra, kes tellib perele viis burgerit. Mees uurib Romanilt, et mis tegelane too õigupoolest on ja miks ta on otsustanud siia süüa tegema tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles