Paar tegi perele suure üllatuse, mis tõi kõigile pisarad silma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Lacey ja Banks Farris proovisid mitu aastat last saada. Nad elasid üle nurisünnituse ja katsetasid ka adopteerimist, kuid kahjuks ei tulnud sellest midagi välja. Lõpuks õnnestus neil adopteerida väike tüdruk ja nad valmistasid oma sugulastele sellega ootamatu üllatuse.

Nad filmisid seda, kuidas sugulased nende pisitütrega esimest korda kohtusid. Tänaseks on see video internetis kulutulena levinud ja liigutanud väga paljusid inimesi, kirjutab Good Housekeeping.

«Ootamine oli kõige raskem,» sõnas Lacey Farris. «Keegi ei mõista, mida sa tunned, kui ta pole ise seda läbi elanud. Kõik need pisarad ja palved... kui sa lõpuks saad selle, mida oled nii kaua oodanud, siis sa tead, et see oli ootamist väärt. Aga rasketel hetkedel on ootamine meeletult karm katsumus.»

Nad tutvusid oma tulevase tütre Finley emaga läbi veebilehe Binti.com. Farrised said tüdruku bioloogilise emaga väga hästi läbi ja kui naine hakkas sünnitama, olid Farrised haiglas kohal. 

Lacey Farrise sõnul oli tütre tutvustamine sugulastele väga emotsionaalne ja eriline sündmus. «Kui Finley kasvab suuremaks, siis ta saab vaadata, kui rõõmsad kõik temaga kohtumise üle olid. See on kõige tähtsam. Mul on hea meel, et pere toetas meid 100 protsenti,» rääkis naine.

Vaata sinagi emotsionaalset videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles