Kümme kindlat viisi enda uus kallim ja eks tülli pöörata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võid küll mõelda, et miks peaks sulle korda minema eksi ja uue partneri arvamus teineteisest. Kuid kui jagad eksiga lapse hooldusõigust, eelistaksid ilmselt rahulikult koos last kasvatada, mis tähendab ka seda, et saate kõik koos ilma probleemideta last jalgpallivõistlustele toetama minna.

Selleks pead hoolitsema, et sinu uus kaaslane ja eks omavahel läbi saaksid. Kontrolli huffingtonpost.com nimekirjast, mida vältida, et sa nende kahe mehe vahel enda elus vaenu ei õhutaks.

Niisiis, ära järgnevaid asju tee!

  1. Ole eksiga äärmiselt lähedane. Tervita eksi – uue kallima nähes – rõõmuküllase kallistusega, nagu oleks tegemist parima sõbraga, keda sa 20 aastat näinud pole.
  2. Ole uue kallimaga ülemäära kirglik. Suudle kallimaga kirglikult – eksi nähes. Eriti kohatu on see lapse jalgpallimängu ajal - sa ei taha neid poolajal tutvustada.
  3. Räägi enda eksist halba. Jaga kallimaga enda eksi puudutavaid negatiivseid lugusid. Näiteks tema harjumusest haruharva aluspesu vahetada...
  4. Jaga voodilugusid. Kui oled mees, pilla uuele kallimale näiteks, kuidas sinu eks alati peal tahtis olla, mis võib ka seletada, kuidas sa nii lühikese aja jooksul ta viljastada suutsid.
  5. Pane nad rivaalitsema. Palu eksil enda boilerit, mida uus kallim terve päeva on püüdnud korda teha, parandama tulla.
  6. Võrdle neid. Kui oled mees, esitle naisele kihlasõrmust ja kui see talle väike on, siis selgita, et kinkisid sama suure sõrmuse eksile ning ilmselt on uuel kallimal temast hoopis paksemad sõrmed.
  7. Pane eks tundma, et ta on asendatav. Räägi endisele abikaasale, kui armsalt teie laps sinu uut kallimat «issiks» kutsub.
  8. Aja süü partneri kaela. Luba tütrel endale keelerõngas paigaldada ning eksile kinnita, et süüdi on sinu uus kallim.
  9. Vaata ohtlikule käitumisele läbi sõrmede. Lase uuel partneril laps mootorrattaga eksi juurde sõidutada.
  10. Aja voodis nimed segamini. Kui kutsud vestluse käigus kogemata kallimat eksi nimega, saad vähemalt esimesel korral tavaliselt andeks. Teed selle vea seksi ajal? Pole lootustki.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles