Meestele: ebatervislikud harjumused, mis tapavad sugutungi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ebatervislikul dieedil ja halval elustiilil on otsene mõju seksielule. Mida rohkem me neid tegevusi teeme, seda rohkem me sugutungi tapame. 

Millised halvad harjumused võiks unustada, kui tahta oma seksiisu suurendada? Niisiis, siin on viis kõige hullemat harjumust, mis tapavad sugutungi. Ilmselgelt ei mõjuta need harjumused ainult mehi. Naised peavad ka oma tervist hoidma!

Suhkruga liialdamine

Vähe sellest, et see mõjub halvasti su kehakaalule, selgus uuringust, et suure koola joomine langetab meeste testosterooni taset ligi veerandi võrra.

Istuv eluviis

Loomulikult mõjub jõusaalis käimine hästi nii välimusele kui üldisele terviseseisundile. Lisaks tuleb välja, et 45-minutiline intervalltreening tõstab testosterooni taset, isegi rohkem kui sörkjooks või muu cardio-treening.

Suitsetamine

Vaevalt, et 2016. aastal ei tea keegi, et suitsetamine mõjub tervisele halvasti, võib tekitada vähki või südamehaigusi. Lisaks on leitud, et suitsetamisel on otsene pärssiv mõju erektsioonile.

Madala rasvasisaldusega dieet

Inimese keha vajab funktsioneerimiseks rasva, see on üks osa tervislikust toitumisest. Pähkel ja avokaado on suurepärased toidud, mida lisada oma igapäevasesse menüüsse. Mõõdukas hulk rasvu on vajalik mehe tervisliku testosteroonitaseme säilimiseks.

Ületöötamine ja vähene uni

Õhtused ületunnid kontoris ja väsimus teevad seksielule karuteene. Kui sul on tarvis rohkem tööd teha, siis proovi panna äratuskell paar tundi varasemaks, mitte ära saada hilisööni voodis e-kirju. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles