Meestele: kuus asja, mida kutid teevad, mis ajab naised tõeliselt marru

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mehed mõtlevad, et nad on supersuhtlejad ja näiteks see, kui nad teevad eriti iroonilisi ja naljakaid komplimente, on lahe, siis nad eksivad. Naistele meeldivad siirad ja lihtsad asjad. Panime kirja kuus viga, mida mehed naistega suheldes teevad.  

Meesteportaal Askmen seletas ära kuus viga, mida mehed naistega suheldes teevad ja mis naisi närvi ajavad. Panime kirja, mida naised meeste puhul tüütuks peavad.

  1. Kui mees naljatab, kui naine tahab tõsiselt rääkida

Kõigile naistele meeldivad huumorisoonega mehed, aga iga asja jaoks on aeg ja koht. Kui naine soovib rääkida millestki, mis on temale oluline ja mees otsustab selle üle nalja teha, siis see ajab naise pigem vihaseks kui naerma.

  1. Kui mees teeb iroonilisi komplimente

See ei ole üldse naljakas, kui mees üritab teha mingi iroonilise nalja naise välimuse kohta, näiteks: «Vau, sa oleksid võinud vähemalt vaeva näha!». Mees, kui sa tõesti tahad naisele midagi ilusat öelda, siis tee seda südamest. Lihtsad ja siirad kommentaarid on kõige võluvamad.

  1. Kui mees jagab ebavajalikke nõuandeid

Vahest meeldib naistele lihtsalt rääkida. Me tahame oma südamelt ära rääkida, mis päeval juhtus või mis keegi ütles vms. See ei tähenda, et me vajaks kohe nõu, kuidas probleemi lahendada. Kui meil on abi vaja, et oma probleemile mingi lahendus leida, siis me küsime seda.

  1. Kui mees ei küsi, kuidas meil läheb

Suhe on nagu tennis, selleks et mängida, peab vastane palli tagasi lööma. Niisiis, kui sa oled lõpetanud oma päevast rääkimise, siis küsi, kuidas meie päev läks. Mis meile teha meeldiks? Mis on meie lemmik jäätis?

  1. Kui mees leiab igas olukorras võimaluse väitlemiseks

Debateerimine ei ole lõbus, see on väsitav, kui kutt seab küsimuse alla iga asja, mis naine ütleb. Kujuta ette, et pool teie kohtingust kuluks selle peale, et vaielda, kumb film on parem, kas tema või sinu lemmikfilm. Päris tüütu või mis?

  1. Kui mees ootab, et me teda kogu aeg lõbustaksime

Ära räägi naisega ainult siis, kui sul on igav. Sama kehtib kohtingute kohta. Paljud mehed ootavad, et naised korraldaksid lõbusa ja huvitava kohtingu. Mees, mõtle ise midagi lahedat välja, mis pakuks sulle huvi ja paneks su silmad särama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles