Seitse nippi, kuidas ujumisriietes fotogeensem olla (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Sõprade või ka sugulastega rannas olles pole ime, kui keegi haarab kaamera ja teeb sust ootamatult pilti. Ära lase end sellest kohutada ja haara ohjad oma kätte.

Tunne end kaamera ees julgelt ka siis, kui sa ei tunne end kõige ahvatlevamana, sest usu, teised seda ei tea ja enesekindlust on fotol lihtne teeselda, kirjutab Pure Wow.

Seisa kikivarvukil

Rannaluite kallak ei ole pildistamiseks kõige parem pinnas, eriti kui sa jääd pildil üleni näha. Tasakaalusta oma kehahoiakut sellega, et seisa kikivarvukil, nagu kannaksid kontsakingi. See teeb su keha pikemaks ja annab jalgadele toonust. 

Vii oma raskus ühele poole

Kauni foto saamiseks on väga oluline õige nurk. Seejuures võib ka õige pisike muutus pilti palju muuta: keera oma keha või kas või ainult jalg ühe küljega ettepoole. 

Tõsta vähemalt üks käsi üles

Käte surumine vastu külgi rikub ära iga pildi, mitte ainult bikiinifoto. Siruta käsi kas kübara, juuste või päikeseprillide juurde - mis iganes tundub sel hetkel mugav ja loomulik.

Ära unusta lõuga

Rannas on enamasti väga tugev päikesepaiste, mis võib tekitada näkku tugevaid varjusid. Pimestava valguse ebameeldivaid mõjusid saad vältida sellega, kui tõstad oma lõuga kergelt üles kas või ainult sentimeetri võrra. 

Kasuta vett enda kasuks

Kui tunned teatud kehaosade (puusade või jalgade) suhtes ebakindlust, siis lase endast pilti teha vees. Ära vaid unusta ka vees seista sirgelt, eriti kui oled selles vööni sees.

Ära unusta rannarätti koju

Sarong ehk kergest kangast rannarätik on õhulisem ja voolujoonelisem kui paks saunalina ning see on hea abimees, kui tehakse pilti ja sa ei tunne, et tahaksid väga paljas olla. 

Ära poseeri üle

Kõige paremad näevad tavaliselt välja sellised fotod, kus on mingi liikumine ja mis pole liiga tehislikud. Tunne end vabalt, liigu ja ära jää poosidesse liiga kangelt kinni. Ebaõnnestunud fotod saab alati ära kustutada, aga aktiivsete piltide vahelt võib leiduda tõelisi pärleid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles