Üks asi, millele tulevased pruudid kulutavad mõttetult palju raha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Pulmade korraldamine pole sugugi odav lõbu. Lisaks kõigile planeeritud kuludele võib ette tulla ka ootamatuid asju, mille eest pead lisaraha välja käima, mistõttu oleks mõistlik pulmadeks korralikult raha varuda.

Nüüd tegid aga eksperdid kindlaks, et on üks asi, millele tulevased pruudid kulutavad liiga suuri summasid. Kahjuks on see selline asi, ilma milleta ei saa abielluda: pruutkleit. Business Insider vahendab, et pruutkleidisalongid – näiteks nagu Kleinfeld, mis on Ameerika üks kuulsamaid kleidisalonge – küsivad pruutkleitide eest 3,9 korda suuremat summat kui mistahes muu valge kleidi eest.

See on märkimisväärne summa kleidi eest, mida naine reeglina kannab vaid korra elus. Lisaks sellele, et pruutkleidid on kallid, on salongides kallid ka pruutneitsitele mõeldud kleidid.

Kõige mõistlikum on pulmi planeerides vältida sõna «pulmad», sest see võib müüjate silmad särama lüüa. Pigem osta tavaline valge kleit ja tavaline tort, sest sel moel säästad sa üsna korraliku summa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles