Neli märki, et su kallim kardab end siduda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled liiga kaua oodanud, et sinusse armuks see mees, keda oled alati püüdnud enda poole võita, kuna ta tundub igavesti käeulatusest väljas?

Kahjuks kulutavad paljud vallalised aega suhtele, millel pole tulevikku, kuigi nad võiksid tõelise armastuse otsinguil olla, kirjutas galtime.com.

Kuid emotsioonid, mida tuntakse suhtes inimesega, kes end siduda kardab, võivad olla veidi sõltuvusttekitavad ning ärgitavad lootma, et ta võib siiski olla see õige.

Kuidas aru saada, et raiskad vaid enda aega ning mehel pole mingit kavatsust end sinuga tõsisemalt siduda? Iva seisneb selles, et kui kaks inimest tõepoolest üksteisele meeldivad, panustavad mõlemad partnerid suhtesse võrdselt aega, energiat ja tundeid. Järgnevad märgid viitavad, et tema pingutused jäävad sinu omadele alla.

Võtad alati esimesena ühendust

Alati kirjutad, saadad tekstisõnumi või helistad esimesena sina – seega näed rohkem vaeva. Kui ootaksid kontakti loomisega, kas läheks paar päeva, nädal või mitu enne, kui temast midagi kuuled? Parem uuri järgi!

Lahendus: anna talle hingamisruumi

Mida rohkem käid peale inimesele, kes end siduda kardab, seda enam ta eemaldub. Seega oota, kuni ta esimesena ühendust võtab. Kui ta seda teeb, siis oota veidi, enne kui talle vastad.

Ta jätab plaanid viimasele minutile

Sellisele inimesele meeldib enda võimalusi avatuna hoida, seega kinnitab ta sinuga kohtumise tavaliselt viimasel minutil. Ta võib muidugi nõustuda, kui oled midagi varem ette oled planeerinud – kuid ta ei teeks seda ise.

Lahendus: tee omad plaanid

Kui sinu elu on huvitav, oled vähem nõudlik ja samas atraktiivsem. Seega tee enda plaanid koos sõpradega ning ära kunagi muuda neid vaid selleks, et temaga koos olla. Kui ta tõesti soovib sinuga aega veeta, õpib ta varem plaane tegema.

Oled tema maailmast eraldatud

Kui mees ei ole valmis end siduma, jätab ta su kõrvale enda tööst, sõpradest ja perest. Kui olete suhtes olnud üle kuue nädala ning sa pole veel kedagi temale olulist kohanud, pole ta kindel, et tema ellu kuulud.

Lahendus: paku välja kohtumine

Kui ta peaks helistama, ütle, et sul oleks hea meel tema sõpradega kohtuda. Paku välja sõbraliku grupikohtumise korraldamine – mõnede sinu ja tema sõpradega. Kui mees tõesti soovib sinuga koos olla, tahab ta sinuga uhkustada. Kui ta tõrkuma peaks, siis on see märk, et ta pole sinu jaoks õige.

Tunned teda pealiskaudselt

Kas sinu kallim tundub sulle ikka veel võõrana? See näitab, et mees pole valmis sind enda sisemaailma laskma. Kui pead mõtteid ja tundeid temast välja rebima, pole ta otsustanud sinuga siiralt suhelda.

Lahendus: jaga enda vaateid

Kui kas inimest omavahel sobivad, on nende jaoks loomulik üksteisele oma tulevikuvisioonist rääkida – enda lootustest, hirmudest ja parema elu unistustest. Seega võta teemaks enda soovid - sa ei pea rääkima suhte tulevikust. Kui ta vestlusega kaasa ei lähe, pole ta selgelt sinusse veel panustanud.

Kui pärast sammukese võrra tagasi astumist ja nimetatud soovituste proovimist mees kuu aja pärast ikkagi lünki ei täida ja ennast sügavamalt ei seo, siis oleks ehk aeg edasi liikuda ja leida inimene,kes hindab sind sama palju kui sina teda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles