Nädalahoroskoop 25. juuni – 1. juuli 2016

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes võiks keskenduda tööasjadele ja keda võib lähipäevil kimbutada väsimus? Kellel on aga ideaalne aeg puhkamiseks? Loe värsket horoskoopi ja saad teada!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Eriti soodne nädal tööasjade ajamiseks ja kohustuste täitmiseks. Suudad sõlmida kasulikke kokkuleppeid ning oma tegevusvälja laiendada. Võib avaneda võimalus teha otsustav samm karjääriredelil. Unarusse ei tohi jätta tervist. Kui sa end ei jälgi, tekib oht üle pingutada, ka on söögiisu liigagi hea.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Maailm on kirev ja põnevaid võimalusi täis! Sul on aega mõelda iseendale, tegeleda hobidega ja end loomingu kaudu väljendada. Kui sul on lapsi, veeda nendega sisukalt aega, võttes ette midagi ühtaegu põnevat ja harivat. Võib tekkida soov proovida kätt õnnemängudes. Võiduvõimalus on tavapärasest suurem.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Põhirõhk on kodul ja perel. Õige aeg elamistingimuste parandamiseks, remondiks või lausa uude kohta kolimiseks. Tasub mõelda suguvõsa asjade üle, rääkida vanema põlvkonna esindajatega, tunda huvi mineviku vastu. Kindla seljataguse tunnetamine aitab end tugevana tunda.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Infokanalid on valla – võid teada saada midagi väga olulist ja kasulikku. Nädal sobib õppimiseks ja enesearendamiseks, filosoofilistesse teemadesse süvenemiseks. Samuti on sobiv aeg reisile minekuks, eriti kui saad seda teha koos armastatud inimesega. Ühised kogemused tugevdavad teievahelist sidet.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Ülimalt perspektiivikas aeg äri- ja rahaasjus. Ehkki sind võib vallata soov laiselda ja mõnuga raha kulutada, tasuks nädalat kasutada aktiivseks äritegevuseks. Mõjuvõimsad isikud on valmis sinuga koostööd tegema. Õnnestub sõlmida kasulikke kontakte ja leida võimalusi tegevusvälja avardamiseks.

Neitsi

23. august – 22. september

Jupiteri ja Põhjasõlme ühendus ärgitab sind rohkem iseenda peale mõtlema, isiklikke kõrgeid sihte seadma ja nende poole pürgima. Enesekindlust annab juurde see, kui end oma kehas hästi tunned, seega tasub panna rõhku nii tervisele kui ka välimusele. Aeg on hea ka reisimiseks ja õppimiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võid end veidike väsinuna tunda, vajada aega üksi olemiseks ja jõu kogumiseks. Hea aeg, et heita pilk minevikku, analüüsida möödunut ning mõelda, millise kogemuse, millised teadmised ja hirmud oled ammustest aegadest kaasa võtnud. Suhtlus vanema põlvkonnaga ja oma juurte tunnetamine annab elujõudu.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Oluline on tihe suhtlus mõttekaaslastega, info vahetamine ning üheskoos eesmärkide seadmine ja nendesse panustamine. Vajad tunnet, et oled osake tervikust, kuulud rühma, kus sind mõistetakse. Võta aega, et kohtuda lähedaste sõpradega, keda sa pole ammu kohanud. Teil on üksteisele mõndagi rääkida.

Ambur

22. november – 21. detsember

Küllap satud nüüd tähelepanu keskpunkti. Ole valmis oma häid külgi demonstreerima, rahva ees sõna võtma ja tähtsate isikutega kohtuma. Nädal annab suurepäraseid võimalusi karjääri edendamiseks. Kui aktiivselt tegutsed, võid saada parema töökoha, mis ka oluliselt suurendab su sissetulekut.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Oled enesearendamise lainel. Väga võimalik, et tunned juba mõnda aega soovi ennast täiendada, jätkata haridusteed kõrgemal astmel või siis alustada õpinguid sootuks uuel erialal. Praegu on igati sobiv hetk (kõrg)kooli astumiseks. Kui aga soovid uusi kogemusi ja teadmisi koguda välismaal, on aeg reisikott pakkida.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võid teha otsustavaid käike rahaasjus – võtta laenu, soetada või müüa kinnisvara. Kui sul on kellegagi ühisvara, tegutse teis(t)ega koos, ära võta üksinda vastu otsuseid mitme poole eest! Palju abi võib olla minevikukogemusele toetumisest, aga ka vanemate inimeste tarkadest nõuannetest.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tähelepanu keskpunktis on suhted. Sul on võimalik teha otsustavaid käike, avaldades julgelt armastust või vastupidi – katkestades lõplikult suhted, mis on oma aja ära elanud. Julgete sammudega kaasneb edu, inimesed su ümber on koostöövalmid. Võta ette samme, mis teevad õnnelikuks nii sind kui teisi.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles