Uskumatu muutus: naise 365 selfit näitavad, et aastaga võib teha imesid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justine McCabe.
Justine McCabe. Foto: Justine McCabe/Caters News Agency

31-aastane Justine McCabe kerkis liiga suureks, kui hakkas end pärast abikaasa enesetappu toiduga lohutama. Kaaludes lõpuks 142 kilo, sai ta aru, et peab midagi ette võtma ja hakkas trenni tegema. 

Väga järjekindla ja tubli töö tulemusena kaalub Justine nüüdseks vaid 56 kilo ja näeb suurepärane välja. Suur muutus toimus kõigest aasta ajaga ja selle tõestuseks tegi naine endast iga päev pilti, vahendab Greatist.

Selleks, et nii palju maha võtta, tegi Justine trenni kuus korda nädalas ja muutis oluliselt oma toidulauda. 

«Selfide tegemine oli minu jaoks tohutult julgustav. Iga kord, kui tundsin, et ei taha trenni minna, siis sirvisin oma pilte ja tuletasin endale meelde, miks ma seda teen,» sõnas ta. 

Kui kaal langes, tekkis naisel tahtmine end ka teisiti proovile panna. Näiteks õppis ta purjetama ja proovis kaljult hüppamist. «Ma teadsin, et kui suudan elada ka ilma abikaasa ja emata, siis peaksin oma piire veelgi nihutama ja hirmudele vastu seisma, et saaksin elada elu, mille üle uhke olla.»

Vaata inspiratsiooniks ka tema blogi ja Instagrami!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles