Kümme tõde «pahadest poiss-sõpradest»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljudel (evolutsioonilistel) põhjustel meeldivad naistele «pahad poisid» ja seda olenemata vanusest. Paraku lõppevad kõik suhted nendega tavaliselt ühtmoodi: saadakse kõrvetada.

Psühholoog Gina Barreca jagas enda kogemustest lähtuvalt teadmisi ja tõdemusi halbade poiss-sõprade kohta, et suudaksime paremini toime tulla enda tunnetega nende vastu, kirjutas psychologytoday.com.

1. Halba poiss-sõpra, kus iganes teda kohtad, võib defineerida järgmiselt: tema on see, kes suudab muidu mõistliku tüdruku/naise panna enda hävingut ja ohverdamist soovima.

2. Selle meesterahvaga veedetud nädalad – või isegi päevad – jätavad sügavama mulje kui viis aastat kestnud esimene abielu.

3. Jagate sama hingetuksvõtvat ja vaibumatut isu – ning siis mõistad, et ta einestab ka väljas, mil taipad ka, et oled enese teadmata dieedil olnud.

4. «Armastus» ja «paanika» on sinu emotsionaalses sõnavaras vahetatavad.

5. Olles teise mehega väljas, käitud hajameelselt, mida rõhutab sinu pealiskaudne naer ja enese kaela kägistamine.

6. Jälgid tema iga sammu ning otsid tema kohta informatsiooni. Uurid suhtlusvõrgustikest ja internetist tema eelmiste tüdruksõprade kohta, et teada, kas mõni neist on oma lapsele tema järgi nime pannud.

7. Vihkad fakti, et ükski mees pole terve aja «paha poiss». Mõtlemine, mida saaksid muuta – ennast, teda, asjaolusid, tema tööd, enda peret, seda, et ta on sinust 26-aastat noorem, et tal on naine ja 16 last, kes kõik näevad täpselt tema moodi välja, et ta on homo, et tal on ükskõik -, et olukorda parandada, imeb sinust elu välja kiiremini, kui ükski vampiir mõnest halvast filmist seda iial suudaks.

8. Kogemus ühe halva poiss-sõbraga ei hoia sind tulevikus teiste eest. Selles mõttes ei ole suhe temaga nagu mumps – kuigi paljudes teistes aspektides see nii on.

9. Veenad end, et õige mees valel ajal on siiski õige mees.

10. Tead, kuigi kipud seda eitama, et õige mees valel ajal on siiski vale mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles