Šokeeriv video maksis lapsehoidjale töökoha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Indiana lastekaitse uurib hetkel juhtumit, kus ema süüdistab lapsehoidjat oma seitsmekuuse lapse ohtu seadmises.

Desiree Howell käis oma lastega kohalikus veepargis, kui ta märkas, et üks lapsehoidja ei kohtle oma hoolealust sugugi kenasti. Lapsehoidja pani beebi näiteks istuma kohta, kus suur veeämber valas lapsele vett kaela. Howellil õnnestus seda filmida ja videost on näha, kuidas beebi hakkab rappuma ning nutma, kirjutab Good Housekeeping.

Howelli sõnul pani lapsehoidja beebi sellesse kohta istuma mitmel korral. Ta rääkis, et lapsehoidja sundis seitsmekuust last ka paljajalu kõndima, kuigi pargis oli maapind mõnes kohas väga kuum. Lisaks sellele pani lapsehoidja lapse kiigele, kuid lükkas liiga suure hoo sisse ja Howelli sõnul oli selgelt näha, et laps ei tundnud end seal mugavalt. 

Howell jagas seda videot sotsiaalmeedias, sest ta lootis, et sel viisil on kergem kindlaks teha, kes see lapsehoidja on ja kellele laps kuulub. Kõigest mõne tunniga olid need isikud tuvastatud.

Lapse ema Brittany Dixson ütles, et kui ta seda videot nägi, siis ta hakkas hüsteeriliselt nutma ja värisema. Dixson käis lapsega arsti juures, õnneks polnud pisitüdrukul midagi viga. Ta vallandas lapsehoidja, kes nüüd on lastekaitse hoolsa pilgu all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles