Ainult meestele: viis müüti naise rahuldamisest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Naise rahuldamine on raske, kui naine ei julge avaldada oma fantaasiaid ja tegelikke soove. Mees võib tunda, et on linade vahel eksinud ja ei tea, mis suunda võtta. 

Psychology Today kirjutab, et müüdid naise erutumise kohta tekitavad mehes ängi ja ei aita olukorrale kaasa. Seepärast tasub end esimesel võimalusel tõega kurssi viia.

Müüt: kui peenis on piisavalt suur ja kõva, saab naine vaginaalse orgasmi. 

Tõde: vaid 15 protsenti naistest on pelgalt vaginaalvahekorras võimelised orgasmi saama. Ka need, kes seda saavad, on tõenäoliselt selleks hetkeks juba piisavalt erutunud tänu eelmängule ja stimulatsioonile. Enamiku naiste jaoks on eelmäng väga oluline (kui mitte kõige olulisem) seksi osa. Eelmängu ajal naine erutub ja kui mees pöörab kliitorile piisavalt tähelepanu, võib saada ka orgasmi, sest vaginaalvahekord tihti selleni ei vii.

Müüt: naisele meeldib see, kui mehe erektsioon kestab tunde.

Tõde: pornot ei tasu eeskujuks võtta, sest enamiku naiste jaoks on üle poole tunni kestev vahekord juba liig. See hõõrdumine, mis alguses on meeldiv, muutub pikapeale valusaks, sest naise naturaalne libesti saab otsa. Nõnda läheb vahekord üha ebamugavamaks ja võib põhjustada ka väikeseid rebendeid. Keskmiselt kestab üks vahekord 8 minutit. Kui mees tahab, et vahekord oleks naisele rahuldustpakkuvam, võiks ta naise kliitorit vahekorra ajal kas käe või vibraatoriga stimuleerida. 

Müüt: enneaegne seemnepurse on naisele suur pettumus. 

Tõde: sagedasti põhjustab naise pettumust hoopis mehe häbist tingitud eemale tõmbumine, mitte fakt, et ta jõudis kiiresti lõppu. Kui mees jääb naise kõrvale ja leiab mooduseid, kuidas naist rahuldada või talle emotsionaalset lähedust pakkuda, ei ole ka naisel põhjust pettuda. 

Müüt: osavad armastajad teavad, kuidas naist puudutada.

Tõde: osavad armastajad küsivad naiselt, mis talle meeldiks ja milline puudutamine teda erutab. Mees võib tunda välist survet, justkui ta peaks iseenesest teadma, millal ja kuidas tahab naine seksida. On ju tavaliselt mees see, kes avaldab vahekorraks initsiatiivi ja juhib kogemust. Seejuures tuleb aga arvesse võtta, et naise genitaalne tundlikkus võib kuu ja isegi päeva jooksul väga palju muutuda. Mehel pole seda aga kuidagi võimalik teada, kui naine seda ei ütle. Mehe varasemad kogemused ei puutu kuidagi asjasse. 

Müüt: naine saab orgasmi, kliitorit kiiresti ja tugevalt stimuleerida. 

Tõde: mõnikord. Kahjuks hakkavad paljud mehed kohe liiga agressiivselt pihta. Tegelikult meeldib naistele järk-järguline lähenemine, et neil oleks võimalik piisavalt erutuda. Sellele aitab hästi kaasa meelas võrgutamine, flirtimine ja kahekesi olemise aeg. Seejärel võiks tulla kallistamine, suudlemine ja alastiolek. Alles 20 minuti pärast on enamik naisi piisavalt erutunud, et otsene stimulatsioon mõjuks erutavalt. Ka siis oleneb naisest, millised puudutused talle meeldivad - kas suured ringid, näpuotsaga kliitori puudutamine, surve jalge vahele või midagi muud. Mõnikord lõpu poole tahab naine kiiret ja tugevat stimulatsiooni, mõnikord eelistab aga püsivalt ühtlast rütmi. Kui sa ei tea, siis las ta näitab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles