Naisbussijuht päästis teismelise neiu ohtlikust olukorrast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Vida Press

Milwaukee linnas töötav bussijuht Sharon Chambers on tõeline kangelane: eelmise nädala alguses päästis ta 15-aastase neiu olukorrast, mis oleks võinud väga halvasti lõppeda.

Chambers sõitis mööda oma igapäevast marsruuti, kui märkas, et üks noor neiu vehkis tee ääres kätega. Alguses arvas Chambers, et neiu soovib lihtsalt bussi peale saada, aga kui tüdruk astus bussi ette, märkas naine, et neiu nuttis. Chambers pidas bussi kinni ja tütarlaps rääkis talle, et üks mees oli teda jälitanud ning üritas teda lausa oma autosse tõmmata, kirjutab Glamour.

«Ma ütlesin talle, et ta istuks rahulikult maha ja kinnitasin, et minu bussis on tal ohutu,» rääkis Chambers. Ta võttis kohe ühendust bussifirma dispetšeriga, kes helistas politseisse. Chambers jäi bussiga tee äärde ootama ja helistas teismelise neiu vanaemale, et rääkida, mis oli juhtunud.

Kogu juhtumi salvestas ka bussis olnud videokaamera ja salvestiselt on kuulda, kuidas Chambers proovis tüdrukut rahustada: «Ära muretse, sa oled turvalises kohas. Ma kaitsen sind, keegi ei tule sulle liiga tegema.»

Sharon Chambers on bussijuhina töötanud 12 aastat ja tema tööd on korduvalt tunnustatud. Ka selle juhtumi eest sai Chambers kiita nii oma tööandjalt kui ka Milwaukee elanikelt.

«Sharon Chambers on imeline näide sellest, kuidas ka väikesed heateod võivad omada suurt tähtsust,» sõnas linna esindaja Chris Abele ja lisas, et tänu sellistele inimestele tunneb ta end oma kodulinnas turvaliselt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles