Disney puhkepaigas 2-aastase poja kaotanud vanemad: oleme murtud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disney paigaldas populaarses puhkepaigas järve äärde hoiatavad sildid.
Disney paigaldas populaarses puhkepaigas järve äärde hoiatavad sildid. Foto: SPENCER PLATT/AFP

Hiljuti juhtus Floridas Walt Disney puhkepargis šokeeriv juhtum, kui alligaator krabas kaasa 2-aastase Lane Gravesi. Tema vanemad andsid paar päeva tagasi välja omapoolse teate.

Lane Graves (Reuters)
Lane Graves (Reuters) Foto: HANDOUT/REUTERS

Matt ja Melissa Graves tahtsid jagada järgmist sõnumit: «Me ei saa sõnadega kirjeldada seda šokki ja leina, mida me poja kaotuse tõttu tunneme. Oleme murtud ja palume sel keerulisel ajal, et te austaksite meie privaatsust. Tahame tänada kõiki, kes on selle juhtumi kallal töötanud.»

Good Housekeeping vahendab, et Gravesi pere on teistelt saanud väga palju toetust ja kaastunnet. Pere elab Nebraska osariigis ja uudistekanalite andmetel on nende naabrid oma majad ehtinud sinist ning valgete õhupallidega. Tervet naabruskonda ehivad sinised lindikesed, mis näitavad, et naabrid on mõtetes Gravesidega.

Ka teised lapsevanemad on jaganud hirmutavaid lugusid sellest, kuidas nad on Disney kuurortis napilt kokku puutunud alligaatoritega. Üks mees meenutas, et kui tema oli 8-aastane, hammustas alligaator teda ühes Disney puhkepaigas. 

Jennifer Venditti, kellel on endalgi väike poeg, jagas sotsiaalmeedias pilte, mis on tehtud sama järve ääres, kus alligaator ründas väikest Lane Gravesi. Venditti kirjutas, et tema tegi oma pojast seal pilte kõigest 30 minutit enne šokeerivat juhtumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles