Pluss-suuruses modell tõestas, et tselluliiti ei pea häbenema (4)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Graham attends The 2016 MISS USA Red Carpet, T-Mobile Arena
Ashley Graham attends The 2016 MISS USA Red Carpet, T-Mobile Arena

Modellitööga kaasnevad mitmed boonused, aga ka palju kriitikat. Modellidele heidetakse tihtilugu ette, et nende kehad ei näe realistlikud välja, sest modellid kipuvad olema liialt peenikesed. Samas ei olda rahul ka pluss-suuruses modellidega, sest nemad annavad naistele väidetavalt halba eeskuju.

Üks kuulsamaid pluss-suuruses modelle on Ashley Graham. Ta oli esimene kogukam modell, kelle foto avaldati ajakirja Sports Illustrated esikaanel. Graham on võtnud eesmärgiks muuta seda, kuidas ühiskonnas naisi nähakse ja kuidas neist räägitakse, kirjutab Good Housekeeping.

Eelmise nädala lõpus jagas Graham Instagrami vahendusel oma fännidega fotot, kus ta sõidab jalgrattaga. Tal on seljas värviline ja väga lühike kleit. Foto allkiri on: «Natuke tselluliiti pole kellelegi halba teinud. Ärge kritiseerige iseennast, olge uhke selle üle, mida ühiskond nimetab «inetuks».»

See foto on tõeliselt värskendav, sest tavaliselt näeme me modellide fotosid alles pärast seda, kui moeajakirjade fotograafid on pilte korralikult töödelnud ja kaotanud kõik iluvead. Graham näeb fotol hea välja ja tema näoilmest võib välja lugeda, et tal oli ka väga lõbus seda pilti teha. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles