Teaduslikult tõestatud: kuus välist tunnust, millele mehed ei suuda vastu panna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Uuringud näitavad, et on olemas teatud tunnused, millele mehed ei suuda naiste puhul vastu panna. Loe edasi ja saad teada! Õnneks on nii mõnigi neist sinu enda teha. 

Mees viskab sulle põgusa pilgu ja sa lihtsalt tead, mida ta mõtleb. Tõenäoliselt riietub ta sind mõttes lahti ja kujutleb teid ette voodis hullamas. Teaduslikult on tõestatud, et mehed otsivad alateadlikult või teadlikult kaaslast, kes suudaks neile järeltulijaid võimaldada. Sellepärast mehed naisi selle teatud pilguga vaatavadki, vahendab Cosmopolitan.

Kui mehed märkavad naise puhul järgnevaid tunnuseid, siis nad tõenäoliselt mõtlevad, et selle naisega oleks hea lapsi teha. Need kuus välist tunnust teevad naise mehe jaoks atraktiivseks.

Talje-puusa suhe. Mida laiemad puusad, seda parem. See on täiesti loogiline, et meestele meeldib kitsas talje ja natuke suurem tagumik. See annab märku, et naine on võimeline lapsi ilmale tooma.

Kõrge hääl. Uuringu järgi on kõrge hääl nooruslikkuse ja naiselikkuse tunnuseks, mis on meeste jaoks atraktiivsed omadused.

Terved juuksed. Säravad, terved ja pikad juuksed tõmbavad mehi ligi. Jällegi on see hea tervise ja viljakuse tunnus. Õnneks on see teostatav kiire külastusega juuksuri juurde. Ära unusta, et see kõik on inimkonna tuleviku nimel!

Naeratamine. Loomulikult on õnnelikud ja naeratavad inimesed atraktiivsemad. Teaduslikult on tõestatud, et mida valgemad on hambad, seda parem.

Vähe meiki. Sulle võib tunduda, et näo kontuurimine, palju ripsmetušši ja suured huuled on väga ilusad, aga tuleb välja, et mehed eelistavad loomulikke naisi. Mehed leiavad, et naised võiksid umbes 40 protsenti vähem meiki kanda.

Punase kandmine. Seda värvitooni seostatakse ihaga. Teadlased on tõestanud, et punase kandmine suurendab atraktiivsust. Proovi järgi, kanna kohtingul punast ja vaata, kuidas mehed reageerivad. Kas toimis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles