Kui su kutil ei ole neid omadusi, siis ära abiellu temaga! (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Selle «õige» leidmine, kellega sa tahaksid abielluda, võib olla suhteliselt keeruline. Igal inimesel on erinev maitse, aga siin on mõned omadused, millega paljud ilmselt nõustuksid. Mis te arvate? 

Naistel on tihti pikad nimekirjad omadustest, millele potentsiaalne kandidaat kindlasti peab vastama, mis kitsendab oluliselt valikut, vahendab Elite Daily. Samas öeldakse, et enne printsi leidmist, peab mitut konna suudlema. Ole avatud kohtuma erinevate meestega ja see «õige» tuleb su juurde, kui on õige aeg ja koht.

Tegelikult on igal inimesel erinev maitse ja nõudmised, aga siin on mõned omadused, mis võiksid kutil olla, millega paljud naised ilmselt nõustuvad.

1. Tal on hea huumorimeel.

Mees, kes suudab naise naerma panna, on kindlasti mõttekas silmapiiril hoida. Naer ja naermine on suhte väga olulised komponendid. Teil peab ju koos lõbus olema. Pidev mossitamine, tujutsemine ja tuimus on eemaletõukavad.   

2. Tema peale saab loota.

Ta lubab, et ta on kindlal ajal kindlas kohas, siis ta päriselt on seal. Kindlasti on erandeid, kui ootamatult tuleb midagi tähtsat vahele, aga siis on oluline omavahel suhelda. Kohtumiste tühistamine ja hilinemine pole eriti imetlusväärsed omadused. Naine jookseb tõenäoliselt teises suunas, kui ta ei saa oma mehe peale loota. Me peame tundma, et vajadusel saame alati mehe peale loota, nii nagu tema saab meie peale.

3. Ta on aus ja truu.

Mehed, ärge valetage! See ei lõppe kunagi hästi.

4. Ta hoolitseb su eest, sest ta tahab seda teha.

Paljudele naistele meeldib, kui neid üllatatakse. See on superseksikas ja see ei pea olema midagi suurt, pigem sellised väikesed asjad. Kui kutt teeb ägedaid plaane, mida te koos teha võiksite või kui sul on raske tööpäev, siis ta toob sulle lilli, lemmikjäätist või teeb massaaži. Õhtusöögi valmistamine on alati armas üllatus. Mehed, tehke märkmeid!

5. Ta on südamlik ja näitab välja, et ta hindab sind.

Suhtes, peaks naist kohtlema nagu kuningannat ja meest nagu kuningat. Ära võta ühtegi päeva iseenesest mõistetavana. Kallistused, ootamatud suudlused ja käest kinni hoidmine ei tohiks olla ainult suhte alguses vaid igavesti.

6. Keegi ei taha logelejalt või diivanil vedelejat oma kaaslaseks.

Partner, kellel on unistused ja ambitsioon ehitada parem tulevik teile mõlemale, on lihtsalt seksikuse tipp.

7. Ta on pereinimene.

Kui ta on oma perekonnaga lähedane ja austab oma vanemaid, siis see on alati hea märk. See, kuidas mees kohtleb oma ema, õde ja teisi naissugulasi, näitab väga palju tema iseloomu kohta ja annab aimu, kuidas ta sind tulevikus kohelda võiks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles