Loe ja kadesta: maailma kõige kallimad pulmad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja Kanye West
Kim Kardashian ja Kanye West Foto: Kim Kardashian / Instagram

Mõne inimese arvates on mõttetu kulutada raha pulmapeo peale, mis toimub vaid ühel õhtul ja mida hiljem aitavad meenutada vaid mõned pildid. Samas on ka neid inimesi, kes võtavad abiellumise väga suurelt ette ja kulutavad selle peale lausa hiiglaslikke summasid.

Elite Daily tõi välja viis kõige kallimat pulma. Kindlasti on neid, kelle jaoks mõjuvad järgmised näited inspireerivalt, teisest küljest võib selline arutu raiskamine tekitada masendust. Loe ja otsusta ise.

1. Kate'i ja Williami pulmatort

Ilmselgelt on kuningliku pulma korraldamine suur ettevõtmine ning nõuab palju raha (erinevatel andmetel lausa 57 miljonit eurot), kuid Kate'i ja Williami pulma juures väärib mainimist nende pulmatort, mis maksis koguni üle 69 500 euro. Nende torti valmistasid 50 inimest ja selle tegemiseks kulus kokku viis nädalat.

 

A photo posted by Dresses (@alloccasionsdresses) on

2. Vene rikkurite pulm (1)

Üks Venemaa paar kulutas pulmadele üle 890 000 euro. Pruut kandis 178 000 euro väärtuses Tiffany hinnalisi ehteid. Pulmapeol oli lausa teema: «Venemaalt armastusega». Pulmapeole oli esinema kutsutud Maroon 5.

 

A photo posted by Diana (@dianaign) on

3. Vene rikkurite pulm (2)

Võiks ju arvata, et ligi miljon eurot on pulmapeo eest enam kui küll, kuid üks teine Vene paar trumpab eelmise üle. Nimelt kulutasid nemad pulmadele väidetavalt miljard dollarit (890 miljonit eurot). See pulmapidu toimus mitmes osas ja selle hulka kuulus ka erakontsert Londonis, mille esinejateks olid Beyonce ning Elton John. Enne erakontserti said pulmakülalised nautida Jennifer Lopezi, Stingi ja Enrique Iglesiase esinemisi. Ilmselt ei saakski väiksemat pidu korraldada, kui pruudi isa on Vene oligarh.

 

A photo posted by OK! PAKISTAN (@okpakistan) on

4. Hiina «Kim Kardashian»

Hiina «Kim Kardashianiks» nimetatud lauljanna ja näitleja pulmapidu maksis üle 27 miljoni euro. Pulmakülalisi oli enam kui 2000 ja kõigile neile osteti kingituseks mobiiltelefonid. Pruudi sõrmus maksis 1,3 miljonit eurot.

5. Kim Kardashian

Kallitest pulmadest rääkides ei saa üle ega ümber Kim Kardashianist, kel on olnud lausa kaks luksuslikku pulma. Tema esimene pulm läks maksma 8,9 miljonit eurot, kuid kahjuks kestis see abielu vaid 72 päeva. Teise pulma otsustas Kim investeerida rohkem (10,7 miljonit eurot) ja õnneks on see abielu juba ka kauem vastu pidanud. Teises pulmas kandis Kim Givenchy moemajas tehtud kleiti, mis olevat olnud niivõrd eriline, et kleidil oli vaja lausa eraldi hotellituba. 

 

A photo posted by Nique (@thagrumpybear) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles