Neli veidrat viisi, kuidas lahkuminek võib sind aastaid hiljem mõjutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kuidas mõjutavad meid aastaid tagasi lõppenud suhted? Panime kirja neli võimalikku viisi, kuidas su eks sind ikka veel mõjutab. Kolmas punkt on natuke nõme, aga see on elu!

Oled sa kunagi mõelnud, et miks su eks, kellest sa näiteks viis aastat tagasi lahku läksid, ikka veel su meeles mõlgub ja mingil määral isegi mõjutab? See on normaalne, väidab Cosmopolitan. Te ei ole üksteist aastaid näinud, aga sa ei saa teda peast välja. Toome välja neli üllatavat viisi, kuidas lahkuminek sulle aastaid hiljem mõjuda võib.

  1. Sa võid tunda ennast võimukamana kui varem. Aastaid hiljem oled sa enesekindlam ja lahendad probleeme paremini. Lahkuminek oli raske, aga sellest õpitakse ja saadakse tugevamaks.
  1. Sa oskad leida kompromisse. Sul oli hobi, millest su kaaslane huvitatud ei olnud, aga sa jätkasid sellega ikkagi. See tähendab, et sa oskad leida lahendusi nii, et sa ei loobu iseenda huvidest. Võta see oskus iseendast hoolida kaasa oma järgmisesse suhtesse.
  1. Sul võib olla probleeme usaldusega. Olles eelmises suhtes sada protsenti usaldav ja järsku jätab keegi sind maha, siis on lihtne mõelda, et see juhtub kindlasti ka tulevikus. Sa ei oodanud seda, sest sa olid ennast talle usaldanud. Tulevikus oled ettevaatlikum ja võib-olla kardad ennast kellelegi teisele täielikult avada.
  1. Võimalik, et avastasid enda jaoks mõne uue hobi. See on tore uudis. Näiteks, su kaaslane oli kõva matkaja ning sina tahtsid teda toetada ja käisid temaga koos avastusretkedel. Nüüd teed sa seda edasi, sest sulle jäi see külge ja see meeldib sulle, olenemata sellest, et läksite lahku. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles