Kaheksa põhjust, miks kaaslasega maasikale minna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kaheksa mõjuvat põhjust, miks haarata kaaslasel käest ja minna metsa maasikale. Suurepärane viis veeta koos kvaliteetaega ja saada magus ning tervislik kõhutäis. 

Female Firsti abiga kogusime kokku kaheksa põhjust, miks minna sellel suvel kaaslasega maasikale.

Värskendav võistlusmoment. Vaadake, kumb suudab määratud aja jooksul rohkem maasikaid korjata. Väike rivaalitsemine toob suhtesse põnevust ja mängulisust.

Auhinnad on maitsvad. Hiljem  saate kahekesi nosida tervislikke maasikaid, mis on palju paremad, kui popkorn või kartulikrõpsud.

Maasikatega saab suurepäraselt võrgutada. Vallatumaks elamuseks lisa natukene vahukoort või jäätist.

See on midagi teistmoodi. Kui tihti te maasikaid korjamas käite? Pigem minnakse kinno, teatrisse või restorani sööma, aga tehke midagi uut, see on värskendav.

Võimalus minna toast välja loodusesse. Selle asemel, et olla kinnises toas ja vaadata televiisorit, saab jalutada looduses ning hingata värsket õhku.

Sa tead, kust su toit pärit on. Supermarketist süüa ostes ei tea sa kunagi täpselt, kust see toit tuleb, aga oma kätega korjatud maasikate puhul tead. Saad jälgida, mida sa oma kehasse sisse sööd.

Maasikad mõjuvad hästi su sekselule. Maasikates on antioksüdandid, mis mõjuvad hästi südamele ja arteritele, suurendades vereringet, eriti nendes kohtades, mis on kõige aktiivsemad selle tegevuse ajal.

Maasikad aitavad rasestuda. Maasikates on palju C-vitamiini, mis suurendab meestel spermatosoidide arvu. Tahad perekonda kasvatada? Sööda oma mehele maasikaid ja teisi puuvilju. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles