Milliseid ehteid lõpetamisel kanda?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ehted on isikupära rõhutajad ning annavad kandjale võimaluse jutustada oma lugu: avada oma isiksust, tutvustada oma stiili ja maitset, tunda end vaba, enesekindla ning kaunina.

Foto:
Foto: Foto: osta.ee

Lihtne ühevärviline kleit saab hoopis teise ilme, kui sinna lisada ehteid. Kindlaid juhtnööre siin ei ole ning see, mis sobib ühele, ei pruugi sobida teisele. Oluline on silmas pidada, et riided ja ehted moodustaksid kokku stiilse terviku, kirjutab osta.ee moeblogi

Foto:
Foto: Foto: osta.ee

Hinnalised ehted ja odavast materjalist kehvemapoolse kvaliteediga õmmeldud kleit ei sobi kuidagi omavahel kokku. Sama kehtib ka vastupidisel juhul. Moekunstniku poolt disainitud kleiti ja odavaid, näiteks plastmassist ehted ei kombineerita omavahel kokku.

Foto:
Foto: Foto: osta.ee

Kirjutamata reeglite hulka kuulub «vähem on rohkem», kuid ometi suudab mõni naine ka rikkaliku ehetevaliku edukalt välja kanda. Tänases

Foto:
Foto: Foto: osta.ee

postituses on piltidel valik ehteid Eesti Disaini lehelt.

Kui lõpukleit on lihtsama lõikega, siis ära pelga ekstravagantseid ja pilkupüüdvaid ehteid kanda. Julgelt võib teha valiku ka värviliste ehete kasuks. Juhul kui kleidil on palju detaile, satsi ja pitsi, võiksid ehted jääda tagasihoidlikumaks.

Poisid võiksid tähelepanu pöörata mansetinööpidele ja lipsule. See on võimalus oma isikupära rõhutada ja teistest eristuda. Eesti Disaini lehelt leiad lisaks Keiu Koppeli mansetinööpidele veel Lentsius Design «Puraviku» mansetinööbid ja PuudWood suitsupääsukestega tammepuust mansetinööbid.

Ilusat kooli lõpetamist Teile ja kõrget lendu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles