Küsitlus näitas, mida naised tegelikult üksikisadest arvavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üksikvanema elu ei ole sugugi lihtne, sest ta peab lapse jaoks olema kahe lapsevanema eest. Lisaks kõigele muule tahaks ka üksikvanemad taas armastust leida, aga seegi võib osutuda keeruliseks ülesandeks.

Tutvumisleht Zoosk viis aga oma kasutajate seas läbi küsitluse, mis tõestas, et üksikisade jaoks ei tohiks kaaslase leidmine niivõrd raske olla. Nimelt selgus küsitlusest, et 83 protsenti vallalistest naistest läheksid hea meelega välja üksikisaga, kirjutab Brit.co.

Miks huvitavad naisi just üksikisad? Zooski küsitlusest selgus, et üksikisad on kohtingutel tundlikumad, nad ei kiirusta suhet tagant ja nad on emotsionaalselt küpsemad. Zoosk küsitles ka üksikisasid ja 44 protsenti neist sõnas, et nad seavad oma lapse emotsionaalsed vajadused armusuhtest kõrgemale kohale. Vastutustundlikkus on aga naiste arvates väga seksikas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles