Mick Pedaja: esmalt tuleb õnne tunda enda südames ja siis saab seda jagada

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pedaja
Mikk Pedaja Foto: Viktor Burkivski

Täna õhtul kell 18-22 tähistab Raadio 2 saade «Hallo, Kosmos!» Apollo kinos Solarises kuuendat sünnipäeva, mille avab oma muusikaga Mick Pedaja ning lõpetab kontserdiga Maarja Nuut.

«Õnn tähendab minu jaoks tervel eluetapil olevat igapäevast headust ja jagamist,» mõtiskles õnne olemuse üle muusik Mick Pedaja. «Esmalt tuleb tunda seda enda südames ja siis saab jagada kaaslase ja partneriga. Ma arvan, et kohaolu on minu isiklik õnnevalem. Kui sa tuled õhtul koju ja näed seda armastavat ja ootavat pilku, siis see on tunne, mida tahaks, et iga inimene saaks kogeda.»

Muusik Maarja Nuut aga sõnas, et tema õnnevalemeid ei jaga. «Arvan, et õnn tuleb ja läheb, ja siis jälle tuleb. Selles see võlu ongi,» ütles ta. Nuut esitab sünnipäevalistele muusikat oma hiljuti ilmunud albumilt «Une meeles».

Saate «Hallo, Kosmos!» avalikul salvestusel otsivad vastuseid küsimustele «Mis on õnn?» ja «Mida peaks inimene teadma ja tegema, et olla õnnelik?» Eesti Ekspressi iganädalase kolumni «Õnne valem» autor psühholoog Tiina Jõgeda, teadlikkuse õpilane ja õpetaja Alar Ojastu ja näitleja Jan Uuspõld. Vestlus veab saatejuht Ingrid Peek ning oma küsimusi saab küsida ka publik saalis.

Raamatu «Hallo, Kosmos! Palju õnne» esitlus toimub Raadio 2 saate «Hallo, Kosmos!» 6. sünnipäeval – esmaspäeval, 13. juunil kell 18-22 Apollo kinos Solarises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles