Kingi oma elukaaslasele ilus õhtu ja ütle talle midagi head

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas oled märganud, et võtad oma kallimat iseenesestmõistetavalt? Kas sa pöörad rohkem tähelepanu tema tüütutele omadustele kui sellele, mis sind tema juures esialgu kütkestas? 

Suhtele tuleb kasuks, kui vaadata aeg-ajalt kõrvalseisja pilguga, mis on partneris ja suhtes head. Veelgi parem, kui neid mõtteid ka temaga jagada.

Mõni hea sõna võib muuta väga palju. Täna on unine pühapäeva õhtu, kuhu positiivsus kulub hädasti ära. Psychology Today soovitab vaba õhtut ära kasutada, et oma armastatule südame alla pugeda.

Tee talle meelerõõmu kahe lihtsa sammuga.

  1. Leia hetk, et mõelda oma elukaaslase parimatele omadustele. Mis on tema tugevused? Mida sa tema juures kõige rohkem hindad? Kui peaksid kirjutama talle soovituskirja, siis mis sa sinna kirjutaksid? Leia vähemalt 3-5 omadust.
  2. Palu kallimalt, et ta räägiks sinuga paar sõna juttu ja loe talle need parimad omadused ette. Ära ütle, et ta sulle sama teeks (kuigi see on hea, kui ta tahab seda spontaanselt teha). Selgita, et tahtsid talle lihtsalt teada anda, mida sa tema juures imetled ja sa ei taha selle eest midagi saada.

Kui kõik läheb hästi, tõstab see teie mõlema tuju ja suurendab lähedustunnet. Südamlikku õhtut!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles