Apple keelas rakenduse, mis õpetab mehi olema paremad sekspartnerid

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia /Scanpix

Iga härrasmees teab, et romantilise ettevõtmise õnnestumise üks olulisemaid osi on eelmäng. Kuid see pole niisama lihtne – eelmäng on paras täppisteadus ning nõuab harjutamist ja osavust.

Aga ka siin tuleb appi moodne tehnoloogia! Taani arendajad, kes on koondunud nimetuse Lovable Hat Cult alla, ehitasid puutetundlikule ekraanile mõeldud rakenduse, mis õpetab meestele digitaalselt naiste stimuleerimise põhialuseid. Seda võivad muidugi ka naised kasutada, iseasi, kas neil seda vaja peaks olema.

New York Magazine kirjutab, et äpp nimega Le Petite Mort (prantsuskeelne väljend orgasmi kohta) kutsub mängijaid aeglaselt ja hoolikalt sõrmega vulvat stimuleerima. Rakendus pole aga pornograafiline, selles ei kasutata pärisnaiste pilte, see on väga pikseldatud ja ei näe üldse realistlik välja. Mängimiseks veavad inimesed näppu üle ekraani, kuni lõpuks mäng kliimaksiga kulmineerub.

Ometi on mäng tõesti natuke erootiline, kuigi on väga abstraktne. Üks mängu loojatest tõdes, et inimesed, kes seda mängivad, tõesti muutuvad häbelikuks, kui keegi üle õla uurima tuleb. Ning see on ka põhjuseks, miks Apple mängu oma poest maha käskis võtta. «Mängija katsub ju seksuaalset organit,» kõlas nende põhjendus. «Seda ei näidata, aga sellega on tegu. Selles ongi probleem.»

Õnneks on mäng jätkuvalt saadaval Androidis Google Play poes. Rakendus maksab €2.42 ning kasutajad on rahul – äpile on antud hinne 4.2 ning üks allalaadija märgib, et mängis seda koos tüdruksõbraga, kes sattus asjast sõltuvusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles