Uuring: armastus teeb paksuks!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Selgub, et pärast seda, kui me oleme leidnud selle õige, võib meid ees oodata kaalutõus ja mitte väike.  

18 protsenti paaridest ütlesid, et nad võtsid suhte alguses, esimese kolme aasta jooksul, kaalus märgatavalt juurde, vahendab Female First.

54 protsenti paaridest ehk üle poolte märkasid kaalutõusu järgneva kolme aasta jooksul siis kui ollakse niinimetatud «mugavustsoonis».

Keskmiselt võeti aastaga juurde 1,8 kilogrammi, mis tähendab, et pärast seda, kui paarid olid koos olnud kuus aastat, võttis kumbki osapool kaalus juurde üle 10 kilogrammi.

Uuringust selgus, et paarid võtavad koos juurde, aga suudavad ka üksteist motiveerida kaalu langetama, kui nad lähevad üheaegselt dieedile. 61 protsenti vastanud paaridest leidis, et kaalu on lihtsam langetada siis, kui kaaslane teeb sama ja nii on lihtsam üksteisele toeks olla.

Lee Smith Forzadiet.com’ist kommenteeris küsitluse tulemusi järgnevalt: «Armumine on kõige imelisem asi maailmas. Esimeste emotsioonide möödumisel laskutakse n-ö mugavustsooni, mis võib viia selleni, et ei pöörata oma väljanägemisele enam nii suurt tähelepanu, millel on loomulikult tagajärjed. Samas näitas uuring, et kaalu hakatakse järjest enam koos langetama ja see on palju efektiivsem - jagatud mure on poole väiksem.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles