Viis kuulsuste dieeti, mis tunduvad liiga absurdsed, et tõsi olla

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kuulsad inimesed elavad pideva tähelepanu keskpunktis ja pole ime, et nad on valmis äärmusteni minema, et omale täiuslik keha saada. 

Culture Cheat Sheet kogus kokku kõige lollimad ja ohtlikumad dieedid, mida kuulsused ideaalse keha saavutamiseks proovinud on.

Toore muna ja piima dieet

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe Foto: Vida Press

«Mulle on öeldud, et mu söömisharjumused on väga veidrad,» rääkis Marilyn Monroe Pagaent Magazine'ile 1952.aastal. Arvestades seda, et Marilyn sõi igal hommikul tooreid mune piimaga, siis see ei tohiks talle üllatusena tulla.

Õhudieet

Jah, sa lugesid õigesti. See dieet põhineb kontseptsioonil, et inimesed suudavad elada ainult päikesevalgusest. Lisaks soovitatakse juua soola ja vee suppi, et dieedi toime oleks tõhusam.

Victoria's Secreti dieet

Supermodell Adriana Lima
Supermodell Adriana Lima Foto: Vida Press

Supermodell Adriama Lima peaks sellise dieediga ammu laval minestama, aga tundub, et mitte. Üheksa päeva enne aasta suurimat moesõud joob ta ainult proteiinikokteile, millesse on segatud munapulber, lisaks hoidub tahketest toiduainetest. Viimased 12 tundi enne sõud hoidub ta ka vedelikest.

Beebitoidudieet

Väidetavalt on Jennifer Aniston ja Reese Witherspoon sõltuvuses beebitoidudieedist. Purustatud porgandid, püreestatud herned ja muu sarnane beebisõbralik toit sobib hästi väikelastele, aga täiskasvanud inimene ei saa sealt kõiki vajalikke toitaineid kätte.

Puuviljadieet

Ashton Kutcheril läks ainult kuu aega, kuni puuviljadieet ta haiglasse viis. Näitleja tahtis 2013 aasta Steve Jobsist rääkiva filmi jaoks katsetada puuviljadieeti, mis tähendas seda, et 75 protsenti igapäevasest toidust moodustasid toored puuviljad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles