Armastatud modell paljastas oma hea vormi saladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iskra Lawrence.
Iskra Lawrence. Foto: XPOSURE

Modell ja Instagrami staar Iskra Lawrence on paljudele naistele eeskujuks, sest Lawrence propageerib tervislikku ning positiivset kehakuvandit. Nüüd paljastas naine, mis aitab tal nii heas vormis olla.

25-aastane Lawrence on korduvalt sõna võtnud kehakuvandi teemal. Kuigi ta ise on väga sale ja heas vormis, kuulub ta mõõtude järgi pluss-suuruses modellide kategooriasse. Lawrence ütles, et ta üritab iga päev trenni teha ja vähemalt 30 minutist piisab, et end hästi tunda, edastab Huff Post.

Milline harjutus meeldib naisele kõige rohkem? Üllataval kombel on selleks kükid. Lawrence ütles, et kui tal on raske trenni minekuks motivatsiooni leida, siis ta mõtleb sellele heaolutundele, mis tekib pärast treeningut. «Sul on vaid üks keha, selle eest tuleb hoolt kanda,» nentis ta.

Lawrence'i sõnul ei pea ta dieete – viimati tegi seda teismelisena – ja sööb aeg-ajalt kiirtoitu, krõpsu ja ka maiustusi, ent ta üritab kõike süüa mõõdukalt. Ta ütles, et mõõdukas treening ja toitumine on teinud teda tervemaks ning õnnelikumaks. 

Milles peitub aga Lawrence'i enesekindluse saladus? Ta ütles, et ta on enesekindlaks muutunud tänu teadmisele, et kõige parem, mis ta elus olla saab, on tema ise. 

 

A photo posted by iskra (@iamiskra) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles