Pruudi nõudmised pruutneitsile on internetis palju kriitikat saanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: /

Paljudes peamiselt ingliskeelsetes riikides on kombeks, et pruut valib endale pulmade tarbeks mitu pruutneitsit ja tavaliselt riietab ta nad ka sarnastesse kleitidesse. Ent leidub pruute, kel on oma pruutneitsitele veel mitmeid lisanõudmisi.

Üks naine kirjutas Redditis, et sõbranna palus teda enda pruutneitsiks, kuid sellega kaasnevad ka teatud nõudmised. Näiteks leidis pruut, et pruutneitsi peaks pulmade ajaks oma juuksed ära värvima. «Mul on küll loomulikult punased juuksed, kuid mu juuksed ei ole kuigi silmatorkavad,» kirjutas ta. 

Pruut olevat talle aga öelnud, et tema juuksetoon läheb pulmade üldise värvigammaga vastuollu. Samuti kinnitas pruut talle, et kuna tegemist on tema pulmadega, siis saab tema kõik pisiasjad ise paika panna ja teised peavad talle alluma.

«Ta mainis, et mu juuksed «tõmbavad tähelepanu» ja et ma torkaksin niiviisi kindlasti silma,» kirjutas pruutneitsi. Ta ütles pruudile, et ta ei tahaks oma juukseid värvida, kuid pruut soovitas tal ümber mõelda.

«Kas ma käitun ebaviisakalt? Ma pole varem pulmas käinud, seega ma pole kindel, mida minult oodatakse,» kirjutas õnnetu naine. Ta kaalus ka paruka kandmist, ent teised Redditi kasutajad kinnitasid talle, et ta ei peaks pruudile alluma ja oma välimust muutma. Mõned leidsid, et pruudi nõudmised on lausa solvavad ja pruutneitsil soovitati pulma sootuks mitte minna.

Loodetavasti otsustab pruutneitsi lõpuks ise, milline variant talle kõige paremini sobib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles