Stiilsete inimeste kuus harjumust

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Sa võid teada peast kõiki trende, sul võib olla palju raha, et osta kõige kallimaid brände, aga selleks, et olla stiilne, läheb vaja midagi enamat.

Stiilsed inimesed kombineerivad omavahel riideesemeid, mida sa mitte kunagi kokku ei julgeks panna. Sealjuures näevad nad väga ägedad välja ja tundub, et nende riietus on valitud ilma liigse pingutuseta. Kuidas nad seda teevad? College Fashion tõi välja kuus lihtsat harjumust, mis stiilsetel inimestel on.

Nad kannavad oma riided välja

Stiilsed inimesed on alati väga enesekindlad. Isegi, kui nad avastavad keset päeva, et nende topp ja seelik ei sobigi tegelikult väga hästi kokku, siis teevad nad sellest uue moeröögatuse ja kannavad seda uhkusega. Enesekindlus ongi võti, mis muudab kõik, mida sa kannad, kümme korda lahedamaks.

Nad ei vaata ühestki poest mööda

Stiilsed inimesed ei mõtle kunagi, et nad on mõne poe jaoks liiga lahedad. Iga pood võib pakkuda huvitavaid leide, mida teiste riietega kombineerides, väga stiilselt välja kanda. Isegi, kui mõni pood on nende jaoks liiga kallis, vaatavad nad seal ringi kas või sellel eesmärgil, et saada inspiratsiooni oma järgmisteks kostüümideks.

Nad riietuvad iseendale

See võib tunduda vastuoluline, aga stiilsed inimesed ei riietu kunagi selleks, et teised neid stiilseks peaks. Paradoks seisneb selles, et neid ei huvita tegelikult, mida teised nende riietusest arvavad. Nad kannavad selliseid riideid, mis neile endale meeldivad ja sealt tuleb omakorda enesekindlus, mis paistab kaugele.  

Brändid ei ole nende kinnisideeks

Inimesed, kes on tõesti stiilsed, teavad, et brändinimi ei muuda neid lahedamaks. See ei tähenda, et firmariided oleksid üdini halvad, aga see ei tohiks olla ainuke asi, millele tähelepanu pöörata. Nagu eelnevalt mainitud sai, siis stiilsed inimesed leiavad lahedaid asju igasugustest poodidest.

Stiilsed inimesed ei järgi kõiki trende

Tavaliselt on stiilsed inimesed trendidega kursis, aga ei hakka kõiki neid ilmtingimata järgima. Nad teavad, et trendid tulevad ja lähevad, aga nemad lähevad kaasa ainult nendega, mis neile meeldivad.

Nad saavad inspiratsiooni, aga ei kopeeri

Stiilsed inimesed saavad inspiratsiooni moesõudest, vaateakendelt, inimestelt tänaval jne. Inspiratsiooniallikaid on palju. Neile meeldib saada ideid, aga nad ei kopeeri kunagi täpselt seda, mida keegi teine kannab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles