Horoskoop 4.-10. juuni 2016

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Suvetunne pressib peale kõigile tähemärkidele ning tööle keskendumisega on alanud perioodil suuri raskusi.

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sul õnnestub tööl ellu viia pöördelisi muudatusi, millel on pikaaegne mõju. Kuna aga lõbusaid ahvatlusi on palju, võid lihtsalt kergema vastupanu teed minna lootuses, et edukalt alanud asjad sujuvad iseenesest. Nii see paraku pole – läbimurre on võimalik, aga vaid siis, kui sellele keskendud.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Pigem puhkuseks kui töömurdmiseks sobiv aeg. Ilmselt saad nii mõnegi kutse lõbusale üritusele. Ahvatlusi on tohutult palju, oled heldekäeline ning võid lõbustustele ja ilusatele asjadele päris suure rahasumma kulutada. Hullemal juhul satud õnnemängudes mõõdutundetult laristama.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Märkad kõike ilusat enda ümber – toredad inimesed, kultuur ja meelelahutus tõmbab sind kaasa ja paneb elust rõõmu tundma. Hea on olla seltskonnas, vahva on uusi suhteid sõlmida. Ent sul on ka kohustusi, ära jäta neid unarusse! Tegemata jäävad tööd tuleb hiljem paratamatult hambad ristis ära teha.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Nädalavahetus võib kujuneda küllaltki pingeliseks. Võimalik, et mingite kohustuste tõttu tuleb plaane muuta. Selle asemel, et ilusat ilma nautida ja puhata, pead vaeva nägema. Uuel nädalal pinge väheneb. Väga soodne on olukord suhete vallas, võimalikud on lausa saatuslikud sündmused.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Rahakotirauad ei seisa kohe kuidagi kinni. Oled valmis heldekäeliselt kulutama, ka laiemale sõprade ringile välja tegema. Ehkki võib tõesti olla põhjust tähistamiseks, tasub mingi piir siiski paika panna. Uus nädal võib tuua edenemist töises vallas, sul on sõnaõigust tööasjade ümberkorraldamisel.

Neitsi

23. august – 22. september

Ilmselt tahaksid nüüd töiselt aktiivne olla ja rohkem silma paista. Nädala algul võivad aga kodused kohustused takistada sul tööasjadele pühendumist. Päev-päevalt pinge lõdveneb. Edu saadab sind, kui su karjäär on seotud ilu, kunsti või kultuuriga. Neitsitest lapsevanemail on lihtne oma võsukestega samale lainele saada.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Nädal on pingeline neile Kaaludele, kes peavad eksamiteks valmistuma. Raske on keskenduda, selline info, mis ei ole sulle väga huvitav, ei taha kuidagi meelde jääda. Eelistaksid vaimsele pingutusele seltskondlikku lustimist. Ära anna kiusatustele liiga kergesti järele!

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Äriasjade ajamiseks on nädal keerukas. Ilmselt ei ole lihtne äripartneritega ühist keelt leida, sulle võib tunduda, et nad kipuvad rahaasjus hooletud olema või mõttetuid kulutusi tegema. Pigem ole äris passiivne ja keskendu uue info kogumisele. Sinuni võib jõuda väga olulisi sõnumeid.

Ambur

22. november – 21. detsember

Saturni pingeseisude tõttu pead ehk nädalavahetusel mingite raskete ja aeganõudvate kohustuste kallal pusserdama ning seetõttu palju lõbu tõotavast seltskondlikust sündmusest loobuma. Uuel nädalal võta aega ja naudi kallimaga elu. Äriasjus tasub aktiivne olla, tekkida võib erilisi võimalusi.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Pluuto harmooniliste seisude toel on energiatase kõrge. Kasuta aega õppimiseks ja enesetäiendamiseks või reisimiseks. Analüüsi oma tugevaid ja nõrku külgi ning pane paika plaan, kuidas ennast arendada. Ära lase minevikumõjudest tulenevatel kõhklustel ja kahtlustel end takistada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Elu on pidu ja pillerkaar! Saad endale lubada lõbutsemist ning seltskonnas säramist. Suurepärase emotsionaalse laengu saad kultuurisündmusi külastades. Naudid ka flirtimist, see on sulle  eelkõige põnev mäng. Vaata, et sa liiale ei läheks ning oma tegevusega mõne sõbra tundeid ei haavaks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tööasjad ei taha kuigi hästi edeneda. Taas võivad esile kerkida takistused, mis varemgi meelehärmi on valmistanud. Seevastu kodustes suhetes peaks valitsema harmoonia ja tasakaal. On hea aeg kodus pidude korraldamiseks, sõprade ja sugulaste küllakutsumiseks ning maitsva toidu nautimiseks.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles