Milline ema on Kate Middleton?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Chris Jelf/PA Wire/Press Association Images

Ajakiri Vanity Fair annab oma suvises numbris ülevaate sellest, milline on Kate Middletoni ja prints Williami kodune elu. 

Ajakirjanik Katie Nicholli sõnul on Kate ja William suutnud luua «normaalsuse kookoni»: nad elavad üsna eraldatud maakohas ja Kate tegeleb ise oma lastega väga palju, mitte ei lase lapsehoidjatel seda teha, vahendab Good Housekeeping.

Järgnevalt on välja toodud mõned huvitavad faktid selle kohta, milline ema on Kate Middleton.

1. Kate juhib kõike. Nende majas on kümme tuba ja Kate vastutab hea meelega selle eest, mis kodus toimub. Tema alluvuses on vaid mõned teenijad, üks lapsehoidja ja majahoidja.

2. Kate valmistab ise süüa. Ta hoolitseb selle eest, et tema lapsed sööksid võimalikult palju kohalikke toiduaineid. Kate'il on oma lihunik, kelle juures ta alati käib.

3. Kate oskab söögikordi planeerida. Erinevate allikate väitel on söögikorrad Kate'i ja Williami kodus üsna kiired hetked ning tihtipeale tõstetakse toidud pottide-pannidega otse lauale.

4. Kate lubab lastel vahel rämpstoitu süüa. Näiteks George on saanud juba maista friikartuleid.

5. Kate vannitab ise lapsi ja paneb nad magama. Ta loeb neile ka unejutte.

6. Kate ei pane pere lemmiklooma ketti ega puuri. Kate'i ja Williami kodus on lisaks kahele lapsele ka kokkerspanjel nimega Lupo, kellel on lubatud majas vabalt ringi käia.

7. Kate hoolitseb selle eest, et lapsed saaksid sõpradega mängida. George'il ja Charlotte'il käivad pidevalt sõbrad külas, kellega nad saavad vabalt koos aega veeta.

8. Kate oskab lastele riideid valida. Näiteks pisikesele George'ile paneb Kate välja minnes selja kummist püksid, sest poisile meeldib poriloikudes hüpata ja vahel ka neis istuda.

9. Kate sõidutab ise lapsi. George käib kolmel päeval nädalas kohalikus lasteaias. Tema lasteaeda viimise ja toomise eest hoolitsevad Kate ning William isiklikult.

10. Kate kaitseb oma lapsi. Näiteks printsess Charlotte on avalikkuse ees olnud vaid siis, kui toimus tema ristimine. Ülejäänud fotod on meediasse jõudnud kuningliku pere omal valikul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles