Kuidas erineb meeste ja naiste suhtumine eneserahuldamisse?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Naiste eneserahuldamine on millegipärast jätkuvalt kohati tabuteema. Suurbritannias läbi viidud küsitlus näitas, et erinevad sood suhtuvad masturbeerimisse ka erinevalt.

Female First vahendab küsitlust, kus naistelt uuriti: kas te arvate, et tegelete eneserahuldamisega rohkem kui keskmine inimene? 77 protsenti vastanutest arvas, et nii see tõesti on. Samas 68 protsenti meestest usub vastupidist: et nad rahuldavad end vähem kui keskmine mees.

Teine huvitav leid oli onaneerimise tihedus. Kui mehed jaotavad iseendale mõeldud aega nädala peale võrdsetes osades laiali, siis naised tunnistasid, et pigem eelistavad lõõgastuda nädalavahetuseti ja korraga rohkem kordi.

Uuringu tellinud George Charles ütles, et on rõõmustav näha, kuidas masturbeerimisse aina elutervemalt suhtutakse. «Kuid meie leidudest nähtub, et paljud naised ikka veel arvavad, et nad on ainsad, kes seda naudivad – täiesti vastupidiselt sellele, mida mehed arvavad!»

Tuli ka välja, et keskmiselt kulutab briti naine aastas seksleludele umbes 230 eurot, mehed aga vaid umbes 60 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles