Härrasmehed räägivad: kuus asja, mis on tähtsamad kui välimus (1)

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Verily Magazine palus meestel nimetada kuus asja, mis on naiste puhul tähtsamad kui välimus.

Isiksus

«Ei ole midagi atraktiivsemat kui iseloom, mis klapib minu omaga,» ütleb James. «See on esimene asi, mida ma märkan. Kuidas ta ennast üleval peab, kuidas ta käitub, kui teda ümbritsevad teised inimesed, kuidas ta naeratab, tervitab ja oma emotsioone väljendab.»

See ongi suhte juures üks tähtsamaid asju. Mehed tahavad näha ehtsaid emotsioone, tõelisi lootusi, unistusi ja hirme. Selle järgi teevad mehed otsuse, kas nad tahavad naisega tõsisemat suhet või mitte.

Vestlusoskus

Matt peab head vestlust üheks tänapäeval põhjendamatult tunnustamata oskuseks. «Lõpuks jääme kõik vanaks, loodetavasti saame naisega alati üksteisega rääkida ja seda vestlust nautida. See on iga hea suhte alus, mis ei põhine sugugi välimusel,» leiab Matt. Hea vestlusoskus on tänapäeval väljasurev kunst, aga sõprus on võti iga suhte jaoks.

Huumorimeel

Väga paljud naised leiavad, et hea huumorimeel on meeste juures väga tähtis omadus. Tuleb välja, et meestele mõjub hea huumoriga naine samamoodi atraktiivsena. «Kui ma saaksin naistele anda ühe hea nipi esimesteks kohtinguteks, siis nad võiksid rääkida, mis neile nalja pakub - on sul mõni lemmikkoomik, on sinuga viimasel ajal midagi naljakat juhtunud või oled sa mõnda head Youtube'i videot vaadanud, siis räägi sellest,» ütleb Dan. Hea huumor mõjub esimestel kohtingutel pingeleevendajana.

Veedab vabalt aega

Justin leiab, et vahelduseks on tore, kui naine lihtsalt oskab aega veeta koos meestega, pingevabalt. See tähendab, et joob mõned õlled ja räägib spordist ning tunneb ennast sealjuures vabalt. Atraktiivne naine võib olla ka see, kellega teil on mõned ühised huvid ja kirg ning te naudite samu asju.

Iseseisvus

Kõikidele meestele, ükskõik kas nad on vallalised, abielus või suhtes, meeldib aeg-ajalt lihtsalt üksinda olla. Nad vajavad aega, et lõõgastuda, hobidega tegeleda või sõpradega suhelda. Järelikult on meeste jaoks atraktiivne selline naine, kes on võimaline olema iseseisev.

«Mõnikord ma pean kauem tööl olema või klientidega õhtusöögile minema, kuigi see rikub meie esialgsed plaanid. Õnneks on mu tüdruksõber paindlik. Ta kasutab seda võimalust, et oma sõradega kokku saada. Mitte ainult ei kergenda see mu koormat, vaid tekitab minus tunde, et ma tahan talle midagi head vastu teha ja iga vaba hetke temaga veeta,» selgitab Marcus.

Suhtlemine teiste inimestega

«Kui ma oma naist esimest korda nägin, siis mind hämmastas, kuidas ta läks kõige vaiksema ja ebakindlama inimese juurde ruumis, tutvustas ennast ja aitas teda vestlusesse kaasata,» ütles Theo. «Ma olin imestunud selle üle, kuidas ta teisi kohtles, mitte ainult oma sõpru ja sugulasi, aga neid, keda ta oli just kohanud. Ma nägin seda ja ütlesin, et tahan temasuguse tüdrukuga abielluda ja ma tegingi seda, ma abiellusin temaga!»

Meie füüsiline ilu hakkab aja jooksul hääbuma, aga näiteks see, kuidas naine käitub, ei muutu. Nii et naised, kui te muretsete, et mehed vaatavad ainult välimust, siis te eksite. Tõeline ilu, atraktiivsus ja armastus on midagi rohkem, kui ainult väline ilme.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles