Miks on teiste naiste mehed niivõrd ihaldusväärsed? (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sageli on juhtunud, et tutvud pealtnäha täiusliku mehega, kuid saad peagi teada, et ta on juba võetud? Naiste silmis on sageli võetud mehed palju ihaldusväärsemad kui vallalised mehed. Aga miks see nii on?

Ilmselt on sama juhtunud ka mõne kleidi või käekotiga: näed seda kellelgi teisel seljas ja saad aru, et sulle meeldib see. Palju raskem on leida kauneid kleite poelettidelt, sest sel juhul peaksid sa need kõik üle vaatama ja ilmselt ka selga proovima, kirjutab Elite Daily.

Teadusajakirjas Journal of Experimental Social Psychology jagatud uuring tõestas, et see on täiesti tavapärane, et vallalised naised tunnevad rohkem huvi juba võetud meeste vastu. Teadlased tegid kindlaks, et eelkõige huvitavad vallalisi naisi suhtes olevad mehed seetõttu, et nad on juba tõestanud, et suudavad end naisele pühendada ja pühendumisvõimet hindavad naised kõrgelt.

Ühes teises uuringus leidsid teadlased, et suhtes olevad mehed tunduvad olevat seksikamad, sest vähemalt üks naine on neid juba n-ö üle vaadanud. Uuringu raames küsiti naistelt, kui paljud neist oleksid valmis juba võetud meest taga ajama ja lausa 90 protsenti naistest sõnas, et nemad võtaksid selle väljakutse vastu. 

Selgub, et naiste jaoks on oluline see, kui mõni sookaaslane on mehele juba n-ö heakskiitva templi peale pannud. See tekitab naises turvatunnet. Ta teab, et ta ei riski vallalise mehega, kelle puhul ei saa kindel olla, kas ta üldse sobib kallimaks. 

Lisaks eelpool mainitule usuvad paljud naised, et suhtes olevatel meestel on ka rohkem kogemusi kui vallalistel meestel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles