Naist ei lubatud liiga lühikeste pükste tõttu lennukisse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Lennufirma JetBlue ei lubanud üht noort naist lennukisse, sest väidetavalt kandis naine liiga lühikesi pükse. 

Burleskitantsija Maggie McMuffin oli teel Bostonist Seattle'isse, kui talle teatati, et ta ei saa liiga lühikeste pükste tõttu lennukisse minna. Huvitav on see, et naine oli selsamal päeval sama lennufirma lennukiga juba lennanud, kusjuures ta kandis täpselt samu riideid ja siis ei öelnud keegi talle midagi, kirjutab Cosmopolitan.co.uk.

McMuffini sõbranna Molly McIsaac läks selle peale niivõrd endast välja, et ta otsustas lugu sotsiaalmeedia vahendusel teistega jagada. Väidetavalt ei selgitatud McMuffinile, milles täpsemalt asi on, vaid öeldi lihtsalt, et riietuse tõttu ei lubata teda lennukisse. 

McMuffinilt küsiti, kas ta saaks teisi riideid kanda ja kui tal teist riietust pole võtta, siis saab lennufirma talle pakkuda teist aega reisimiseks. Lõpuks oli McMuffin sunnitud ostma lennujaamas asuvast poest XL-suuruses pidžaamapüksid, mida ta sai oma pükste asemel kanda.

Lennufirma palus McMuffinilt vabandust, kuid lennukipiloot, keda naise riietus kõige rohkem häiris, ei ole vabandust palunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles