Kuulus näitlejatar jagas olulist sõnumit kehakuvandi kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Schumer Pirelli 2016. aasta kalendris (Annie Leibovitz)
Amy Schumer Pirelli 2016. aasta kalendris (Annie Leibovitz) Foto: Kaader videost

Pool aastat tagasi jagas kuulus näitlejatar ja koomik Amy Schumer Instagramis endast tehtud fotot, kus ta oli peaaegu alasti. Foto autoriks oli tunnustatud fotograafi Annie Leibovitz.

Schumer nägi fotol välja ilus ja see foto jättis temast väga enesekindla mulje. Näitlejatar kirjutas foto allkirjaks: «Ilus, rõve, tugev, sale, paks, kaunis, inetu, seksikas, tülgastav, veatu, naine. Aitäh, Annie Leibovitz!» Viimase aasta jooksul on Schumer korduvalt rääkinud kehakuvandist ja selle muutmisest, kirjutab Elite Daily.

Ta on kasutanud ära oma kuulsust, et tõmmata tähelepanu teemadele, mis on tema jaoks olulised, näiteks enesekindlus, eneseaktsepteerimine ja rahulolu oma välimuse üle. Ta on korduvalt võidelnud kritiseerijatega, kes on üritanud teda maha teha. Aga tema eesmärgiks on alati olnud õpetada noori naisi oma keha armastama.

Eile jagas Schumer Instagramis järjekordset fotot, mis illustreerib seda teemat kenasti. Fotol on kõrvuti Schumerist tehtud paljastav foto ja Kreeka jumalanna Aphrodite. Pildile lisaks jagas Schumer ühe Instagrami kasutaja kommentaari:

«Vasakul on skulptuur jumalanna Aphroditest, kes on tuntud oma ilu poolest. Paremal on Amy Schumer. Need kaunid naised on väga sarnased. Nii paljud naised ja noored tüdrukud tunnevad meedia ning moetööstuse süül häbi oma kehade pärast, sest neil pole lame kõht ja nad ei mahu kõige väiksematesse rõivastesse. Aga vaadake, ilujumalannal on samuti kõhul rullikesed ja tema keha ei ole ideaalselt sile ega trimmis. Ma tahaksin kõigile meelde tuletada, et me ei pea olema Victoria's Secreti modellid, et olla kaunid jumalannad, kel on ilusad kehad. Sinu keha ei ole halb, kole või vale. Ole oma sisemise jumalanna üle uhke.»

Schumer tänas seda kasutajat taolise võrdluse ja julgustavate sõnade eest.  

A photo posted by @amyschumer on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles