Sotsiaalmeedias võidavad südameid koduse isa postitused lapsevanemaks olemisest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Vida Press

Austraalias elav Brad Kearns pidi oma naise Sarah kodused kohustused nädalavahetuseks üle võtma, sest tema kallis naine pidi paar päeva haiglas veetma. 

Mees otsustas oma seiklusi Facebookis jäädvustada ja nüüdseks on tema postitused internetis kiirelt levima hakanud ning need on paljudele rõõmu valmistanud. Kearns veetis nädalavahetuse oma kahe pojaga - 2-aastase Knoxi ja kõigest kuuenädalase Finniga. Paari päevaga sai mees hea ülevaate sellest, millega tema naine iga päev tegeleb, edastab Elite Daily.

Ta koristas, tegi süüa ja lõpuks loobus ka oma jalakarvadest. Kearns kirjutas: «Avastasin, et Knox on väga vaikne, kui ma luban tal oma (väga karvastele) jalgadele kleepse panna. Mõtlesin endamisi, et pole hullu midagi, saan hommikul ju jalad ära raseerida. Peaasi, et Finn üles ei ärka.» Õhtu lõpuks olid tema mõlemad jalad hoolikalt kaunistatud erinevate kleepekatega.

Poegi magama pannes avastas mees, et kuuenädalase poja uinutamine on väga ilus ja rahustav vaatepilt. «See on imeilus ja rahulik hetk, mida lastega jagada... Kuni selle hetkeni, mil ta hakkab täiest kõrist karjuma... nagu ma oleks teda just vastu seina visanud.»

Kearns kirjutas, et väiksema poja nutmine ajas teda peaaegu iga tunni järel üles kuni lõpuks ta märkas, et päike hakkab juba tõusma. Ühel hetkel saabus ämm, et kontrollida, kuidas neil läheb, kuid see ei läinud Kearnsi hinnangul hästi.

«Seal ma siis olin: habe ajamata, juuksed sassis, kandsin eelmise päeva pükse ja sokke ning dressipluusi, mis varjas seda, et mul polnud särki seljas. Ma polnud pesemas käinud, hambad olid ka pesemata... ma avasin ämmale ukse ja ta märkas, et Knoxi nuudlid olid endiselt laua peal kausis ja seinad olid kaunistatud kleepekatega. Majas valitses täielik korralagedus. Sel hetkel ma mõistsin, et ma olin alistatud... see on haavatavus, mida me tavaliselt üritame oma pereliikmete eest varjata. Olin kõigest 16 tundi emarollis olnud ja põrusin,» kirjutas Kearns nukralt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles