Pildid: suur kaalukaotus jättis noorele naisele palju üleliigset nahka

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amanda Roberts enne ja pärast.
Amanda Roberts enne ja pärast. Foto: /Caters News Agency

23-aastane Amanda Roberts kaalus ligi 150 kilogrammi, kui ta otsustas minna maovähendusoperatsioonile. 18 kuuga on naine kaotanud üle 60 kilogrammi, kuid nüüd on tal uus mure: kuidas vabaneda üleliigsest nahast, mida on ligi 20 kilogrammi.

Roberts on 3-aastase tütre ema ja tal oli kombeks süüa valdavalt kiirtoitu ning maiustusi. Tänaseks on ta ebatervislikust eluviisist loobunud ja lisakilodest vabanenud, kuid tal on üle keha väga palju ripnevat nahka ning see muserdab naist, kirjutab Metro.

Caters
Caters Foto: /Caters News Agency

Üleliigne nahk on peamiselt ta kõhul, aga ka kätel ja jalgadel. Roberts ise sõnas, et kui ta peeglisse vaatab, siis talle tundub, nagu ta sulaks. «Kui ma olen riides, siis ei saa keegi aru, et riiete all on tegelikult palju üleliigset nahka,» ütles ta. 

Caters
Caters Foto: /Caters News Agency

Nüüd kogub naine raha, et minna operatsioonile ja vabaneda üleliigsest nahast. «Mu kehal on palju välja veninud nahka ja seda ei pea varjama, ma olen alati oma keha armastanud. Aga naha eemaldamine sümboliseeriks selle teekonna lõppu, mida ma alustasin 18 kuud tagasi,» rääkis noor naine.

Caters
Caters Foto: /Caters News Agency

Kuigi tal on vaja lisaoperatsiooni, et ta keha näeks tavapärane välja, sõnas Roberts, et uus toitumine ja kaalukaotus on ta elu paremaks muutnud. «Ma jaksan lõpuks koeraga pargis jalutada, jooksen oma tütrele järele ja käin jõusaalis,» lausus ta. «Ma olen ilmselt elu lõpuni toidusõltlane, aga nüüd ma teen vähemalt paremaid otsuseid ning söön rohkem puu- ja juurvilju.»

Enne kaalulangetust (Caters)
Enne kaalulangetust (Caters) Foto: /Caters News Agency

Roberts ütles, et vanu fotosid vaadates ei suuda ta uskuda, et see on tema, kes neilt vastu vaatab. «Ma nägin välja nagu hoopis teine inimene, nüüd ma olen sõna otseses mõttes poole väiksem,» leidis ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles