Seitse kuulsust, kes said lapse väga noorelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Vergara
Sofia Vergara Foto: Reuters / Scanpix

Kuigi paljud Hollywoodi staarid saavad esmakordselt emaks 30.-40. eluaastates, on ka mitu staari, kes on lapse saanud väga varases nooruses. Ning kuigi nende eluteekond on ehk olnud kurvilisem-käänulisem, on perekond olnud nende tagala.

Nicki Swift teeb oma videos ülevaate Hollywoodi tähtedest, kes on saanud noorena lapsevanemarõõme hakata nautima.

Foto: Reuters / Scanpix
  1. Sofia Vergara. «Moodsa perekonna» näitlejanna, 43-aastane Vergara sai poja Manolo emaks 19-aastaselt. Manolo on samuti sihiks võtnud filmikarjääri – juba on teda nähtud šampoonireklaamis, YouTube’i videotes ja nooruk on ka emaga kõrvuti näidelnud. Sofia pole välistanud, et saab kunagi veel lapsi, kuid plaanib seda kindlasti enne 50-aastaseks saamist.

  2. Lebron James. NBA täht Lebron James oli sunnitud kiiresti suureks kasvama, kuna hoo oli sisse saanud tema sportlaskarjäär. Tema tüdruksõber Savannah Brinson jäi aga rasedaks, kui käis veel keskkoolis. Paari esimene poeg sündis 2004. aastal, tema isa oli siis 20-aastane. Teine poeg sündis kolm aastat hiljem ja tütar kaks aastat tagasi, aasta pärast Lebroni ja Savannah’ pulmi.

  3. Oprah Winfrey. Oprah jäi rasedaks, kui oli vaid 14-aastane. Noor neiu proovis rasedust peita, kuna tema noorus oli täis vägivalda ja ahistamist. Oprah’ beebi suri peagi pärast sündi. Kui aastaid hiljem selleks ajaks juba menuka telestaari saladus ilmsiks tuli, oli naine šokeeritud, et keegi ei kohelnudki teda erinevalt, kuigi ta oli kartnud, et mineviku avalikukstulek hävitab ta elu. Rohkem bioloogilisi lapsi Oprah’l pole, küll aga on ta pühendanud oma elu puudust kannatavate laste õnnelikuks tegemisele.

  4. Roseanne Barr. Krapsakas komöödianäitleja Roseanne, kes sai kuulsaks endanimelise telesarjaga, pidi nooruses aga mitu puuda soola ära sööma. Ta langes välja keskkoolist ja sünnitas 18-aastaselt tütre. Ta andis lapse raske südamega adopteerida. Kuulsuse saabudes kaevasid ajakirjanikud naise saladuse välja ja otsisid tütre üles, kellega tal nüüdseks on soe suhe. Tänaseks on Roseanne’il kolm tütart, kaks poega ja mitu lapselast.

  5. Lil Wayne. Grammy võitnud räppar oli ise veel üsna noor, kui ta sai tütre Reginae isaks – ta oli kõigest 16-aastane. Räppar on võtnud sihiks järgmisel aastal pensionile jääda, et oma neljale lapsele lõpuks parim isa olla.

  6. Whoopi Goldberg. Whoopi oli kõigest 17-aastane ja läbis parasjagu võõrutusravi, kui ta armus oma nõustajasse. Naine jäi rasedaks ja nad abiellusid peagi, kuid liit ei jäänud püsima. Whoopi kolis tütrega ära ja hakkas püüdlema filmikarjääri poole. Ka Whoopi tütar sai noorelt emaks, ta oli vaid 14-aastane.

  7. Solange Knowles. 2004. aastal sai Beyonce’ väikeõde Solange vaid 17-aastaselt emaks. Neli aastat hiljem lahutas ta lapse isast ja nüüdseks on ta uuesti abiellunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles