Miks jääb jumestuskreem nahale ebaühtlaselt ja kuidas seda probleemi ennetada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Hoolimata sellest, et sul on imehea ja kallis jumestuskreem ning sa teed enda meelest kõik õigesti, et see nahal laiali hajutada, märkad mõne aja pärast, et jumestus on ikkagi ebaühtlane ja jumestuskreem on kogunenud nahakurdudesse. Mis toimub?

Enne jumestuskreemi kantakse nahale näokreem ja lastakse sel sisse imbuda. Seejärel patsutatakse (ei hõõruta) jumestuskreem nahale ja aetakse puhta meigipintsliga laiali, õpetab Pure Wow. 

Kui ka korrektse tehnika puhul jääb jumestuskreem nahale ebaühtlaselt ja koguneb klimpidesse, on enamasti probleemi põhjuseks näokreemi ja jumestuskreemi koostisosade omavaheline sobimatus.

Kattuvuse probleem tekib tihti siis, kui kasutatakse veebaasil (õlivaba) jumestuskreemi. Koos sellega peaks kasutama ka veepõhist geeli või näopiima, mitte paksu ja rasvast näokreemi. Samuti siis, kui kasutad rasvasemat näokreemi, vali paks jumestuskreem. Erinevaid segusid on raske peale kanda ja need võivad nahal ettearvamatuid probleeme põhjustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles